Populairste Airline: Ryanair
De meeste passagiers op de route Eindhoven – Milaan reizen het liefste met Ryanair.
Ryanair
17 %
Transavia
12 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 weken voor take off. Hier betaal je slechts € 51,00.
45 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. donderdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag en donderdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Londen-Stansted
In het bijzonder de route via Londen-Stansted is met een boekingsaandeel van 24 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Stansted
12h 00min, vanaf € 61
24 %
directe vlucht
01h 35min, vanaf € 36
20 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
07h 05min, vanaf € 100
8 %
Retour al vanaf € 36,00
Als je reis begint op 12-03-20 en je de terugreis op 19-03-20 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 36,00.

€ 36
goedkoop
€ 36
duur
€ 176

Vlucht van Eindhoven naar Milaan

voor zowel zakenreizen, stedentrips en vakanties is de vliegroute Eindhoven Milaan een van de populairste routes van het Eindhoven Airport/Vliegbasis Eindhoven. Wat mode betreft is Milaan een van de belangrijkste steden van de wereld en er worden dan ook regelmatig verschillende fashion events georganiseerd. Omdat Milaan zo een geliefde bestemming is zijn er ook vanuit de omliggende luchthavens altijd wel vluchten richting deze noord Italiaanse stad te vinden. Zo worden er naast Eindhoven ook regelmatige vluchten verzorgt op de routes Schiphol Amsterdam (AMS)- Milaan (MIL), Brussel (BRU)- Milaan, Düsseldorf (DUS)- Milaan, Weeze (NRN)- Milaan, Maastricht (MST)- Milaan en Frankfurt (FRA)- Milaan.

...

Luchthavens, Milaan Airports

Milaan heeft drie grote luchthavens. Milaan Malpensa (MXP) ligt van het centrum ongeveer 46 kilometer verwijderd. Net buiten de westelijke rand van Milaan ligt het Bergamo Airport (BGY) en Milaan Linate (LIN) is de meest centraal gelegen luchthaven. Deze luchthaven ligt net een paar kilometer buiten het stadscentrum van deze prachtige stad. Met de code MIL zoekt u tegelijkertijd op alle luchthavens van Milaan.

...

Goedkope vliegtickets EIN MIL

Er zijn niet veel verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Milaan verzorgen vanuit Eindhoven. In principe is Ryanair met gemiddeld een a twee directe vluchten per dag de grootste aanbieder van deze route. Ook Air France bied deze route aan, maar die is vrijwel altijd met tussenstops. Hierdoor kan de reistijd redelijk oplopen. De luchthaven in Milaan waar Ryanair heen vliegt is Milaan Bergamo (BGY). Deze ligt aan de westelijke rand van de stad en is met het openbaar vervoer goed met het centrum van verbonden.

...