Vluchten naar Toronto

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Toronto

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Toronto YTO) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Toronto zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Toronto reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Toronto?

Vanaf Schiphol Airport vertrekken dagelijks meerdere vluchten naar Toronto. De gemiddelde vliegtijd zonder overstap bedraagt zo'n acht uur. Dit kan bijvoorbeeld met Air Canada, Jet Airways, KLM en Delta Air Lines. Het is ook mogelijk een vlucht met tussenstop te maken, onder meer met Americain Airlines en Lufthansa. Vanaf Rotterdam wordt er altijd gevlogen met tussenstops, bijvoorbeeld met vliegmaatschappij British Airways en Iberia.

Wat is de beste tijd om naar Toronto te reizen?

De maanden mei tot en met september zijn ideale maanden voor een fijne vakantie in Toronto. Tijdens deze maanden valt er weinig neerslag en de gemiddelde temperatuur bedraagt zo'n 22 graden Celsius. Bij mooi weer kan dit oplopen tot zo'n 30 graden Celsius. De winters in Toronto zijn over het algemeen vrij koud. Tien graden onder nul is niets voor deze Canadese stad. Bovendien moeten reizigers rekening houden met sneeuw(stormen).

Wat mag men in Toronto niet missen?

Toronto is de grootste stad van Canada en dus kent het ook talloze bezienswaardigheden. De stad ligt aan het Ontariomeer en is tevens de grens met de Verenigde Staten. Toronto Island staat voor de diverse eilanden in de directe omgeving van de stad. Ze zijn eenvoudig met een veerdienst te bereiken. Verder is Toronto populair onder cultuur- en kunstliefhebbers, bijvoorbeeld vanwege de City Hall en het Royal Ontario Museum.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Toronto
Luchthaven
Alternatieve routes naar Canada