Populairste Airline: Singapore Airlines
Op de route Amsterdam – Auckland worden de meeste vluchten verzorgt door Singapore Airlines.
Singapore Airlines
5 %
KLM
4 %
Air New Zealand
4 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 69 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
122 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 7 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Singapore
13 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Singapore.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Singapore-Changi Airport
24h 30min, vanaf € 977
13 %
1 tussenstop Doha International Airport
25h 35min, vanaf € 997
5 %
Retour al vanaf € 808,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 17-04-20 en de terugvlucht op 01-05-20.

€ 808
goedkoop
€ 808
duur
€ 2 649

Wat is de beste tijd om te boeken?

Auckland, qua oppervlakte en bevolkingsdichtheid de grootste stad van Nieuw-Zeeland, wordt gekenmerkt door een warm gematigd zeeklimaat met aangenaam warme en vochtige zomers en milde, natte winters. Auckland is een van Nieuw-Zeelands zonnigste steden met meer dan 2.000 zonuren per jaar. De gemiddelde temperaturen in januari en februari schommelen tussen 23 en 24 °C. De temperaturen klimmen er zelden hoger dan 30 °C of onder het vriespunt. Het kan er soms wel hard regenen, voornamelijk in juni en augustus. De beste tijd om Auckland te bezoeken, is september tot en met mei, met aangename temperaturen en weinig neerslag.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam bedraagt de vliegtijd naar Auckland ongeveer 22 uur. Er wordt amper rechtstreeks op Auckland gevlogen. Haast alle luchtvaartmaatschappijen vliegen met één, twee of zelfs drie tussenstops in verschillende landen. Luchtvaartmaatschappijen die met twee of minder tussenstops naar Auckland vliegen zijn onder meer KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Korean Air, Cathay Pacific, China Airlines, China Southern, Emirates en Lufthansa.

...

Wat wacht op je in Auckland?

Auckland is de ideale bestemming voor wie een schitterend land van vulkanen en een overweldigende natuur wil ontdekken. Deze bijzondere stad in noordelijk Nieuw-Zeeland is zelf gelegen in vulkanisch gebied. Je wordt er overweldigd door prachtige Victoriaanse huizen en een waaier aan stadsparken en musea. De staat is echter het meest bekend onder zeilers. Hier liggen namelijk meer dan 100.000 jachten.

...