Vluchten van Brussel naar Los Angeles

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Los Angeles te vinden

Populairste Airline: bv. British Airways, Lufthansa
Op de route Brussel – Los Angeles word bij voorkeur met British Airways gevlogen.
British Airways
7 %
Lufthansa
7 %
Brussels Airlines
6 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 weken voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 61 % bespaard worden.
23 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het laagst zijn de ticketprijzen dinsdag. Hier reis je tot 18 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow
Met 19 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Londen-Heathrow favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Heathrow
30h 20min, vanaf € 474
19 %
1 tussenstop Zürich
15h 25min, vanaf € 466
12 %
1 tussenstop Montréal - Pierre Elliott Trudeau International Airport
19h 45min, vanaf € 426
10 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Los Angeles

Los Angeles: tussen de filmsterren

Een stedentrip naar Los Angeles staat bij iedere filmliefhebber steevast op het lijstje. Niet alleen is de Californische stad de thuisbasis van heel wat filmsterren en filmstudios, ook wordt de stad vaak als setting gebruikt waar films zich afspelen. Wie het echter niet zo heeft voor de beroemde Walk of Fame of voor de busritjes die langs de sterren hun huizen passeren, heeft met Venice Beach, Long Beach en Santa Monica ook enkele mooie stranden in het verschiet.

Oscars

Downtown Los Angeles is niet meteen de locatie die de meeste toeristen opzoeken. De wijken Hollywood en Beverly Hills daarentegen wel. Met de Oscars die plaatsvinden terwijl heel wat sterren in de metropool vertoeven is februari een ideale periode om naar de stad aan de Westkust af te reizen. De Halloweenperiode eind oktober is eveneens een feest die niet ongezien aan de stad voorbijgaat. Dit typisch Amerikaanse feest gaat in LA meestal gepaard met heel wat events.

ESTA

Toeristen uit Nederland die naar de VS willen reizen hoeven geen visum te regelen. Een verzoek via ESTA om reistoestemming te verkrijgen volstaat. Dit kan je online bemachtigen en biedt je een maximale reisperiode van 90 dagen. De City of Angels mag dan misschien ook de City of movie stars zijn, dat is niet te merken aan de prijzen voor eten en drinken. Deze liggen zo goed als gelijk als die in Nederland. Wel is het gebruikelijk in de VS dat je een fooi geeft van zo’n 20 procent.

Auto huren

De luchthaven ligt op zo’n twintig kilometer van downtown LA en op tien kilometer van de stranden van Santa Monica. Hoewel openbaar vervoer er aanwezig is en goedkoop is het verre van de makkelijkste optie. De meeste toeristen opteren dan ook voor een huurauto om zich door straten van Beverly Hills of door Sunset Boulevard te verplaatsen. Ook de taxi is een aan te raden mogelijkheid voor wie zich liever niet aan het drukke verkeer waagt. De populairste plaatsen om te overnachten zijn aan de kust of in Hollywood. Beverly Hills of down town is dan weer een stuk duurder.

Informatie over de vlucht Brussel - Los Angeles
Vluchtinformatie Brussel - Los Angeles
  • Afstand: 9064 km
Topvliegroutes