Vluchten naar Los Angeles

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Los Angeles

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Los Angeles (LAX) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Los Angeles zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Los Angeles reistips

City of Los Angeles

L.A., ofwel Los Angeles, is de op één naar grootste stad gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten. Op 4 september 1781 is de stad opgericht en sindsdien is het enorm uitgebreid met onder andere een haven, luchthaven en tientallen bezienswaardigheden.


 

Wanneer de ideale tijd is om Los Angeles te bezoeken

Eigenlijk kunt u het gehele jaar door op vakantie naar Los Angeles. Door het mediterraanse klimaat is de temperatuur het hele jaar goed. In de zomermaanden ligt de temperatuur rond de 35 graden en in de winter is dit plus minus 15 graden.

Wilt u graag een feestdag of festival meemaken in Los Angeles? Eind oktober wordt er jaarlijks halloween gevierd, in februari zijn er de oscars waarbij je grote sterren kunt spotten, en op 1 januari is er de Rosa Parade. Dit is een traditionele nieuwjaarsviering.

Wat u moet doen om voorbereid op reis te gaan

Het is verplicht om als toerist een reistoestemming in te dienen via het ESTA (Electronic System for Travel Authorization. Hiermee kun je maximaal 90 dagen in Los Angeles verblijven. De kosten voor eten en drinken zijn gelijk aan die in Nederland. Wel is het zo dat een fooi van 20% heel gebruikelijk is in Los Angeles. Houd daar dus rekening mee. Daarnaast is kleding vaak wel goedkoper dan in Nederland.

Informatie voor tijdens het verblijf

Bij aankomst op de luchthaven kunt u ervoor kiezen om een taxi naar uw hotel te nemen. Een gemiddelde taxirit kost al snel 45 dollar. Een taxi is duurder dan het openbaar vervoer, maar het openbaar vervoer is niet net als in Nederland. De stad is enorm en het openbaar vervoer is maar moeilijk te begrijpen. Naast de taxi kunt u ook een auto huren, deze zijn overal beschikbaar.

Ten slotte zijn de prijzen van accommodaties vaak prijzig. De meeste hotels zijn in Downtown en in Beverly Hills, waar je al gauw moet rekenen op 100 dollar per persoon per nacht.