Populairste Airline: bv. Pegasus Airlines, Aeroflot
Op de route Düsseldorf – Dubai word bij voorkeur met Pegasus Airlines gevlogen.
Pegasus Airlines
13 %
Aeroflot
13 %
Emirates
9 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Om 57 % te besparen boekt u uw ticket het beste 4 maanden voor vertrek .
118 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen kan tot 10 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De favoriete verbinding gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen en word door 16 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
12h 00min, vanaf € 366
16 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
16h 50min, vanaf € 370
16 %
1 tussenstop Zürich
09h 10min, vanaf € 464
11 %
Retour al vanaf € 290,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 01-08-19 inclusief terugvlucht op 14-08-19 is op dit moment € 290,00.

€ 290
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Dubai, stad van ongekende mogelijkheden

In de afgelopen jaren is Dubai uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. De grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten heeft dan ook veel te bieden. Dubai is met name bekend vanwege de modernste architectuur. Met de Dubai Mall kent de stad het grootste winkelcentrum ter wereld, terwijl de Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld is. Verder kent Dubai een subtropisch klimaat met hoge temperaturen, waardoor het het grootste deel van het jaar uitstekend toeven is. En omdat Dubai is gelegen aan de kust, is een trip naar het strand zo gemaakt. 

...

De beste reistijd voor Dubai

In de zomermaanden is er in Dubai vaak sprake van een verzengende hitte. De temperaturen kunnen dan overdag gemakkelijk oplopen tot 45 graden. Het wordt daarom aanbevolen om Dubai te bezoeken in de maanden tussen september en mei. Dubai biedt ook in deze maanden veel zonuren, terwijl de temperaturen in deze periode een stuk aangenamer te noemen zijn. In de maanden tussen oktober en april liggen de gemiddelde temperaturen overdag bijvoorbeeld tussen de 25 en 35 graden. 

...

Ter voorbereiding op de reis

Omdat Dubai in het hoogseizoen een zeer populaire bestemming is, wordt het aanbevolen om de vliegtickets en het verblijf tijdig te boeken. Dubai kent geen visumplicht voor Nederlandse paspoorthouders. Wel moet het paspoort op het moment van aankomst in Dubai nog minimaal zes maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht, maar het wordt aangeraden om een vaccinatie tegen DTP en hepatitis A te regelen voor aanvang van de reis. 

...

Vervoer en veiligheid in Dubai

Vervoer in Dubai is uitstekend geregeld. Het openbaar vervoer is modern en goedkoop. Ook de taxi's zijn voordelig wanneer deze worden vergeleken met de prijzen in Nederland. De kosten voor levensonderhoud in Dubai zijn in het algemeen gunstig te noemen. De prijzen in een restaurant liggen bijvoorbeeld zo'n 45% lager dan in Nederland. Dubai is een relatief veilige bestemming. Wel gelden er strenge regels met betrekking tot het drinken alcohol. Gedurende de Ramadan is het verboden in het openbaar te eten, drinken en roken.

...