idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Dubai naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Gulf Air
Met 12 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Gulf Air.
Gulf Air
12 %
Emirates
4 %
KLM
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 61 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
82 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Op deze route zijn vluchten via Istanbul - Sabiha Gökcen met een aandeel van 21 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
19h 25min, vanaf € 380
21 %
1 tussenstop Bahrain
13h 15min, vanaf € 528
16 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
16h 50min, vanaf € 445
14 %

Nuttige informatie over de vlucht van Dubai naar Amsterdam

Amsterdam: authenticiteit van internationale allure

Wereldwijd kennen mensen Amsterdam als het paradepaardje van de Nederlandse cultuur. De schilderachtige grachten, de historische gebouwen en de unieke sfeer maken de stad een bijzonder populaire bestemming bij toeristen en dagjesmensen.

Wandelen door een rijke historie

Al eeuwenlang is Amsterdam een zeer geliefde stad bij mensen uit binnen- en buitenland. De stad ademt historie en dat merk je direct wanneer je eindeloos door de smalle straatjes van de hoofdstad zwerft. Op elke straathoek kan een verhaal vertelt worden en anders kan er een bezoek gebracht worden aan één van de vele musea

Uniek in ieder jaargetijde

In ieder jaargetijde is het mogelijk om Amsterdam te bezoeken. Ieder jaargetijde geeft de stad een geheel eigen karakter. Zo is Amsterdam in de sneeuw prachtig, maar ook de ontluikend bloemen in de lente geven de stad een ongeëvenaard karakter.

Wanneer je een liefhebber bent van festivals en andere evenementen is Amsterdam een interessante stad. Op 27 april is dit namelijk het kloppende hart van Koningsdag, waarop de verjaardag van koning Willem Alexander wordt gevierd. Bezoek de vrijmarkt die rond dit feest wordt georganiseerd. Bezoek de vele festiviteiten en maak er met honderdduizenden andere bezoekers een dag van om nooit te vergeten.

Daarnaast is het op 5 mei bevrijdingsdag en wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt gevierd met vele optredens. Een zeer goed moment om de stad te bezoek wanneer je van een feestje houdt.

Een goed voorbereid bezoek

Bezoek de stad goed voorbereid. Wees je bewust van de vele zakkenrollers in de hoofdstad en let daarom goed op je spullen. De prijzen in Amsterdam liggen relatief hoog. Er kan ongeveer worden uitgegaan van een prijsniveau dat 50% tot 100% boven de Nederlandse norm ligt.

Vervoer en verblijf

Het vervoer naar Amsterdam is vanaf het vliegveld eenvoudig. Maak gebruik van de trein die op de luchthaven aanwezig is of neem een taxi. Vraag de taxichauffeur in dat geval vooraf naar de kosten, want een ritje met de taxi is zeker niet goedkoop. In de stad zijn er honderden hotels in alle prijsklassen beschikbaar .

Informatie over de vlucht Dubai - Amsterdam
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Dubai - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 07:25 / max. 08:30
  • Afstand: 5174 km
  • Vluchten per week: 39
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 06:30 / max. 07:00