Populairste Airline: Turkish Airlines
Met 17 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Turkish Airlines.
Turkish Airlines
17 %
Emirates
14 %
Onur Air
0 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 5 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 69 % besparen.
143 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Istanboel
Met 17 % van alle gemaakte boekingen is de route via Istanboel het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
09h 10min, vanaf € 640
17 %
1 tussenstop Dubai
13h 45min, vanaf € 669
15 %
2 tussenstops Dublin Dubai
32h 00min, vanaf € 1 224
10 %
Retour al vanaf € 640,00
Een retourvlucht voor slechts € 640,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 09.10.2018 en een terugvlucht op 27.11.2018.

€ 640
goedkoop
€ 559
duur
€ 1 197

Kabul

Kabul is de hoofdstad van Afghanistan en ligt aan de Khyberpas, wat de belangrijkste verbinding is tussen Afghanistan en Pakistan. De stad staat vooral bekend om zijn verwoestingen en wederopbouw dankzij de vele oorlogen die er plaatsvonden.

...

Traditionele feesten mee maken in Kabul

Kabul is door de hoge ligging relatief koel en kent strenge natte winters (sneeuw en ijs) en warme tot droge zomers. Bekende feestdag is het Nowruz (Perzisch nieuwjaar), waarbij het drie dagen lang feest is in de stad vanaf 21 maart. Daarnaast zijn het offerfeest en het Suikerfeest grote festiviteiten die gevierd worden.

...

Kabul is het mekka van de restaurants

Voor Afghanistan is een visum nodig dat aangevraagd moet worden bij de Afghaanse ambassade in Den Haag. Daarnaast moet het paspoort minstens zes maanden geldig zijn en is het visum in eerste instantie voor 1 maand. Overigens geldt er een negatief reisadvies voor Afghanistan in verband met veiligheidsrisico's. Inentingen zijn niet verplicht, maar inentingen tegen DTP, Hepatitis A, Tyfus, BMR en hondsdolheid worden wel aangeraden. Wanneer u er toch voor kiest om af te reizen naar Afghanistan dan, wees dan alert en let goed op en vermijdt restaurants met veel expats, politie of militaire gebouwen. Dames dragen ten alle tijden een hoofddoek of sjaal. Afghanen zijn traditioneel erg vriendelijk en gastvrij tegenover gasten en er wordt overal zowel Afghani als US dollar aangenomen. Sinds de val van de Taliban is Kabul het mekka van de restaurants, waar veel verschillende lokale en internationale restaurants zijn, die 20% tot 70% goedkoper zijn dan in Nederland.

...

Goed afdingen is belangrijk

Vanaf de luchthaven naar het centrum kan er gereisd worden met de bus, taxi of privé auto. Bespreek hierbij vooraf wel de prijs. Hotels zijn niet goedkoop in Kabul en kosten al snel rond de 40 a 50 dollar per nacht wat snel kan oplopen tot boven de 100 dollar per nacht. Het openbare vervoer met de bus varieert in kwaliteit van goed tot zeer slecht. Een taxi is goedkoop wanneer er goed afgedongen wordt, waarbij een privé taxi de meest veilige en goedkoopste keus is.

...