Populairste Airline: bv. Lufthansa, Turkish Airlines
De route Düsseldorf – Kabul word het meeste geboekt bij Lufthansa.
Lufthansa
22 %
Turkish Airlines
22 %
Emirates
16 %
Tip: 15 dagen voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 15 dagen voor take off. Hier betaal je slechts € 652,00.
15 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 4 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Istanboel
Vluchten via Istanboel zijn op deze route met 24 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
09h 10min, vanaf € 672
24 %
1 tussenstop Dubai
13h 35min, vanaf € 695
18 %
2 tussenstops Moskou-Domodedovo Dubai
18h 55min, vanaf € 1 293
13 %
Retour al vanaf € 672,00
Als je reis begint op 27-05-19 en je de terugreis op 24-06-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 672,00.

€ 672
goedkoop
€ 672
duur
€ 1 119

Kabul

Kabul is de hoofdstad van Afghanistan en ligt aan de Khyberpas, wat de belangrijkste verbinding is tussen Afghanistan en Pakistan. De stad staat vooral bekend om zijn verwoestingen en wederopbouw dankzij de vele oorlogen die er plaatsvonden.

...

Traditionele feesten mee maken in Kabul

Kabul is door de hoge ligging relatief koel en kent strenge natte winters (sneeuw en ijs) en warme tot droge zomers. Bekende feestdag is het Nowruz (Perzisch nieuwjaar), waarbij het drie dagen lang feest is in de stad vanaf 21 maart. Daarnaast zijn het offerfeest en het Suikerfeest grote festiviteiten die gevierd worden.

...

Kabul is het mekka van de restaurants

Voor Afghanistan is een visum nodig dat aangevraagd moet worden bij de Afghaanse ambassade in Den Haag. Daarnaast moet het paspoort minstens zes maanden geldig zijn en is het visum in eerste instantie voor 1 maand. Overigens geldt er een negatief reisadvies voor Afghanistan in verband met veiligheidsrisico's. Inentingen zijn niet verplicht, maar inentingen tegen DTP, Hepatitis A, Tyfus, BMR en hondsdolheid worden wel aangeraden. Wanneer u er toch voor kiest om af te reizen naar Afghanistan dan, wees dan alert en let goed op en vermijdt restaurants met veel expats, politie of militaire gebouwen. Dames dragen ten alle tijden een hoofddoek of sjaal. Afghanen zijn traditioneel erg vriendelijk en gastvrij tegenover gasten en er wordt overal zowel Afghani als US dollar aangenomen. Sinds de val van de Taliban is Kabul het mekka van de restaurants, waar veel verschillende lokale en internationale restaurants zijn, die 20% tot 70% goedkoper zijn dan in Nederland.

...

Goed afdingen is belangrijk

Vanaf de luchthaven naar het centrum kan er gereisd worden met de bus, taxi of privé auto. Bespreek hierbij vooraf wel de prijs. Hotels zijn niet goedkoop in Kabul en kosten al snel rond de 40 a 50 dollar per nacht wat snel kan oplopen tot boven de 100 dollar per nacht. Het openbare vervoer met de bus varieert in kwaliteit van goed tot zeer slecht. Een taxi is goedkoop wanneer er goed afgedongen wordt, waarbij een privé taxi de meest veilige en goedkoopste keus is.

...