Populairste Airline: Turkish Airlines
Op de route Keulen – Dalaman worden de meeste vluchten verzorgt door Turkish Airlines.
Turkish Airlines
50 %
Pegasus Airlines
35 %
Ryanair
12 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 76 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
22 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul
Vluchten via Istanbul zijn op deze route met 50 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul New Airport
07h 40min, vanaf € 277
50 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
12h 30min, vanaf € 242
35 %
1 tussenstop Londen-Stansted
15h 10min, vanaf € 245
12 %
Retour al vanaf € 242,00
Een retourvlucht voor slechts € 242,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 26-10-19 en een terugvlucht op 02-11-19.

€ 242
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Reistips voor Dalaman!

Wanneer u een reis naar het exotische Dalaman plant, heeft u ongetwijfeld een erg exotisch verblijf in gedachten. Het Turkse district en de gelijknamige stad bieden u ongetwijfeld een tropisch verblijf waarbij u veel culturele bagage opdoet, maar tegelijk ook relaxt. Hoewel Dalaman zeker een charismatische bestemming is, bestaat de kans dat u graag nog enkele reistips achter de hand wilt houden. Dit zowel voor de planning van uw reis als het verblijf ter plekke. Deze tips vindt u in dit artikel, waardoor u vast een fijne trip tegemoet gaat.

...

Wanneer reizen?

Klimatologisch gezien is het het meest interessant om uw verblijf in Dalaman ergens tussen de lente en herfst vast te leggen. In deze periode is het gematigd warm, met een piek tijdens de zomermaanden. Daarbuiten kan u bij het prikken van een datum ook rekening houden met lokale festiviteiten. Zo herdenkt men op 19 mei Atatürk en is 29 oktober de dag van de republiek. Beiden geven een unieke blik op de lokale cultuur.

...

Tips voor de reis

Wanneer u naar Turkije reist, is het belangrijk ermee rekening te houden dat u ongeacht uw verblijftijd een visum moet aanvragen. Dit kan online en kost 25 euro. Daarnaast wordt het ook aangeraden om u te laten vaccineren voor onder meer hepatitis A, tetanus en difterie. Tenslotte dient u bij het in- en uitpakken van uw koffer rekening te houden met het feit dat export en het verhandelen van 'cultureel en natuurlijk erfgoed' een strafbaar feit is.

...

Handigheden ter plaatse

Bij het opstellen van uw reisbudget, kan het handig zijn te weten dat zowel eten als drinken goedkoper zijn op lokale markten. Typisch westers voedsel zoals bijvoorbeeld McDonalds,is dan weer een stuk duurder dan in eigen land. Dit geldt ook voor alcoholische dranken. Wel goedkoop vindt u hotels, deze beginnen vanaf de prijs van 30 euro per persoon en nacht. Deze prijzen zijn uiteraard onder voorbehoud en afhankelijk van het seizoen waarin u reist. Tenslotte kan u zich ook op een efficiënte en budgetvriendelijke wijze verplaatsen met de lokale minibussen (zogenaamde dolmus). Zo gaat u een fijne reis tegemoet!

...