Vluchten van Keulen naar Antalya

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Keulen naar Antalya

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Keulen (CGN) naar Antalya (AYT) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Antalya starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Keulen naar Antalya te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
Met 36 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Turkish Airlines.
Turkish Airlines
36 %
Pegasus Airlines
35 %
Corendon Airlines
21 %
Goedkoopste weekdag: woensdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op woensdag kan een vlucht tot 15 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Istanbul
Op deze route zijn vluchten via Istanbul met een aandeel van 35 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul New Airport
05h 55min, vanaf € 223
35 %
directe vlucht
03h 35min, vanaf € 139
29 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
09h 10min, vanaf € 159
19 %

Nuttige informatie over de vlucht van Keulen naar Antalya

Antalya, een beste reisbestemming

Antalya is al jarenlang een zeer populaire toeristische bestemming. Gelegen in het zuidwesten van Turkije aan baai van Antalya, gelegen in de Turkse Riviera is deze internationale badplaats en uitstekende locatie voor vele vakanties.


 

De meest populaire reistijd

De meeste bezoekers zullen de stad tussen de lente en de herfst bezoeken, maar ook buiten het seizoen is het in Antalya prima vertoeven. Het is zeker een aanrader om een keer een nationale feestdag mee te maken. Ieder jaar vindt op 19 mei de herdenking van Atatúrk plaats. Atatürk is de stichter van de huidige Turkse staat. Op 29 oktober viert men de dag van de republiek. Ook het offerfeest en Suikerfeest wordt groot gevierd. De data waarop dit gevierd word varieert jaarlijks.


Waar moet je thuis op letten

Voor de reis aanvangt kan je thuis al een en ander regelen. In Turkije heb je een visum nodig die eenvoudig online als een zogenaamde E-visum kan worden aangevraagd. Dit kost eenmalig €25. Inentingen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie zijn niet verplicht maar wel verstandig. Je huisarts kan je hier meer over vertellen. Turkije is voor ons een goedkoop land. In de straten Cumhuriyet of Atatürk Caddesi eet je al voor ongeveer 8 TRY en op de markten en vele winkels is afdingen de gewoonste zaak van de wereld. Hou hier wel rekening mee dat je geen cultureel of natuurlijk erfgoed aanschaft omdat dat strafbaar is.

Praktische informatie voor Antalya

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Antalya is er nog een rit van ongeveer 30 minuten nodig om de stad te bereiken. Je kan hiervoor kiezen voor de speciale shuttlebussen of de reguliere lijnbussen. Een taxi is ook een optie, zeker omdat deze goedkoper zijn dan in Nederland. Hou er wel rekening mee dat er 's-nachts een toeslag van 50% wordt berekend. Binnen Alanya zijn de minibussen, de zogenaamde dolmus zeer populair bij zowel de bezoekers als de lokale inwoners. Veel bezoekers zullen thuis al een verblijfplaats hebben geregeld. Dit kan echter ook prima ter plaatsen waarbij de prijzen in het oude stadscentrum ongeveer 40 TRY bedragen en de stranden van Kundu en Lara rond de 70 TRY per nacht kost.

Informatie over de vlucht: Keulen - Antalya

Goedkoopste heenvlucht van € 50,00
Retourvlucht van € 101,25
Vluchttijd min. 03:35
Vliegtijd terugvlucht min. 03:55
Afstand 2435 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Luchthaven Keulen-Bonn (CGN)
Land van vertrek Vluchten vanuit Duitsland
Aankomstluchthaven Luchthaven Antalya (AYT)
Land van bestemming Vluchten naar Turkije
Alternatieve routes naar Turkije
Alternatieve vluchten naar Antalya
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs