Populairste Airline: bv. Pegasus Airlines, Turkish Airlines
De populairste airlines op de route Antalya – Amsterdam zijn met 42 % Pegasus Airlines, Turkish Airlines en Sun Express.
Pegasus Airlines
20 %
Turkish Airlines
20 %
Sun Express
2 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 5 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 64 % bespaard worden.
145 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De favoriete verbinding gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen en word door 34 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
08h 00min, vanaf € 194
34 %
1 tussenstop Praag
17h 05min, vanaf € 286
15 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
15h 40min, vanaf € 227
12 %

Sprookjesachtig Amsterdam: festivals, restaurants, hotels en transport

Amsterdam is één van de weinige steden die zowel op Europeanen als op toeristen van andere continenten een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent. Je kan er urenlang winkelen, cultuur opsnuiven in de vele musea, of romantisch wandelen aan de sprookjesachtige grachtengordel.

...

Amsterdam viert feest

Uiteraard is Amsterdam op elk moment van het jaar gezellig. Toch zijn er dagen dat het er aangenamer vertoeven is dan anders. Op 27 april, bijvoorbeeld, viert het hele land de verjaardag van Koning Willem Alexander met tal van events, feestjes en afterpartys. Ook op 5 mei (Bevrijdingsdag) is het feest in de Nederlandse hoofdstad, want dan wordt de bezetting van nazi-Duitsland gevierd met festivals en muzikale evenementen.

...

Uitgaansleven

In de toeristische buurt heb je een grote keuze aan uitgaansmogelijkheden en restaurants van verschillende nationaliteiten.

Amsterdam is één van de veiligste steden ter wereld. Ook 's avonds in het Red Light District zijn er genoeg toeristen aanwezig om je veilig te voelen. Voor zakkenrollers moet je daarentegen wel oppassen.

Voorzie wel genoeg cash want in Amsterdam zijn de prijzen gemiddeld 50 tot 100% duurder dan elders in Nederland.

...

Accommodatie en vervoer

Voor een overnachting betaal je in Amsterdam gemiddeld 20 euro in een herberg en 45 euro in een hotel.

Vanuit Schiphol vertrekken er geregeld treinen die je in slechts 15 minuten naar het Centraal station brengen. De bus 197 vanaf het Leidseplein doet er gemakkelijk 35 minuten over. Een taxi naar het centrum heb je voor ongeveer 50 euro.

Ter plaatse is de tram het aangewezen transportmiddel. Tickets koop je op de tram zelf (ongeveer 3 euro voor een kaartje dat één uur geldig blijft). Ben je van plan veel te reizen, dan opteer je beter een dag- of meerdagenkaart. Verkies je de taxi, vraag dan op voorhand aan de taxichauffeur hoeveel de rit ongeveer zal kosten want Amsterdam kunnen de prijzen voor een taxi hoog oplopen.

...