Populairste Airline: Pegasus Airlines
Op de route Istanbul - Sabiha Gökcen – Amsterdam word bij voorkeur met Pegasus Airlines gevlogen.
Pegasus Airlines
45 %
Alitalia
21 %
Turkish Airlines
18 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 6 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 54 % besparen.
179 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
72 % van alle boekingen op de route van Istanbul - Sabiha Gökcen naar Amsterdam worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 50min, vanaf € 156
72 %
1 tussenstop Rome-Fiumicino
07h 55min, vanaf € 167
24 %
1 tussenstop Wenen
11h 00min, vanaf € 167
3 %
Retour al vanaf € 156,00
Voor maar € 156,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 25-11-19 en een terugvlucht op 07-12-19.

€ 156
goedkoop
€ 151
duur
€ 284

De levendige hoofdstad van Nederland

 Amsterdam is de bruisende hoofdstad van Nederland en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier volgen enkele tips om te helpen uw verblijf tot een succes te maken.

...

De vier seizoenen in Amsterdam

 Als u Amsterdam wilt bezoeken kunt u dat gedurende het hele jaar doen, want er is altijd wat te beleven in deze prachtige stad. In het voorjaar kunt u genieten van de terrasjes in het vroege voorjaarszonnetje en zijn er enkele gezellige nationale feestdagen, zoals Koningsdag op 27 april. De Nederlandse bevolking viert dan de verjaardag van koning Willem Alexander en in Amsterdam is het dan gezellig druk. Er is een grote vrijmarkt, er wordt muziek gemaakt en de straten zijn oranje versierd. In de zomer kunt u genieten van een heerlijke maaltijd op het terras bij een van de vele restaurants in Amsterdam. U kunt kiezen uit een keur van internationale stijlen: van Antilliaans of Indonesisch tot Surinaams. 

...

Veilig op reis

 Voor u op reis gaat kunt u nagaan of u inentingen nodig heeft. Meestal raadt men aan inentingen te nemen tegen Hepatitis A en B en Rabiës. Verder is het raadzaam om te zorgen voor uw veiligheid. In Amsterdam, zoals in veel grote steden, zult u op uw bezittingen moeten passen. Houdt uw tas altijd goed in de gaten, vooral in drukke winkelstraten. 

...

Praktische tips

 Met het openbaar vervoer (trams, bussen, taxi's) kunt u gemakkelijk overal komen. Vanaf de luchthaven kunt u de trein nemen (het station bevindt zich direct onder het vliegveld) en komt u binnen 15 minuten aan op het Centraal Station, midden in Amsterdam. Treinen, bussen en trams zijn de goedkoopste manier om u te verplaatsen in de stad. Een dagkaart voor het openbaar vervoer kost maar ongeveer 8€. Neemt u een taxi, dan reist u comfortabel, maar ook duurder. Er zijn in Amsterdam veel hotels te vinden in allerlei prijscategorieën. Een hostel vindt u voor zo'n 20 € per nacht, goedkope hotels zijn er vanaf ongeveer 45 € per nacht. Waar u ook zult verblijven, u zult vast genieten van deze bijzondere Nederlandse stad.

...