Populairste Airline: Pegasus Airlines
De meeste passagiers op de route Konya – Amsterdam reizen het liefste met Pegasus Airlines.
Pegasus Airlines
46 %
Turkish Airlines
31 %
15 %
Tip: 5 weken voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 5 weken voor take off. Hier betaal je slechts  € 172,00.
34 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De favoriete verbinding gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen en word door 85 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
13h 45min, vanaf € 169
85 %
1 tussenstop Istanboel Atatürk
06h 25min, vanaf € 201
15 %
Retour al vanaf  € 169,00
Een retourvlucht voor slechts  € 169,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 14.07.2018 en een terugvlucht op 28.08.2018. Tot 22 % goedkoper dan de gemiddelde prijs voor deze vlucht.

€ 169
goedkoop
€ 140
duur
€ 314

Amsterdam: van de Dam tot 't IJ

Amsterdam is de hoofdstad en het economische, culturele en toeristische middelpunt van Nederland. Miljoenen bezoekers komen elk jaar af op haar majestueuze grachten, wereldberoemde musea, bruine cafés, multiculturele markten en haar imago als 'stad waar alles mag'.

...

 Feestdagen

 Koningsdag, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander, valt op 27 april (of 26 april als 27 een zondag is). In Amsterdam vindt er op deze dag een grote vrijmarkt plaats. Op Bevrijdingsdag (5 mei) wordt het einde van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog gevierd met muziekfestivals door het hele land, waaronder in Amsterdam.

...

 Tips

 In het toeristische gebied rondom De Dam en De Wallen liggen de prijzen 50 tot 100% hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Om onverwacht hoge taxikosten te voorkomen is het raadzaam de chauffeur vooraf te vragen welke prijs hij voor de rit rekent.

 Naast Nederlandse specialiteiten als pannenkoeken en haring is er in Amsterdam een groot aanbod aan uitstekende Indonesische, Antilliaanse en Surinaamse eettentjes. Als u het drukke centrum wilt ontvluchten, neem dan het gratis pontje achter het Centraal Station over 't IJ, richting de NSDM-werf. Deze voormalige scheepswerf is omgebouwd tot cultureel centrum.

...

 Openbaar vervoer en accommodatie

 Vanaf het station onder de luchthaven vertrekken er regelmatig treinen richting Centraal Station. Deze doen er ongeveer een kwartier over. Een ritje met de trein kost rond de vier euro. Met bus 197 bent u in ongeveer 35 minuten bij het Leidseplein. Er rijden ook taxi's, maar deze kosten rond de 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn altijd prijzig; een ritje van 10 minuten kan al snel 15 tot 20 euro kosten. Het is voordeliger om een 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer te kopen voor ongeveer 8 euro (plus minus 3 euro voor kinderen van 4 tot 11 jaar). In de meeste trams worden ook losse kaartjes verkocht.

 U kunt in een hostel overnachten vanaf 20 euro per nacht. De prijzen voor goedkope hotels beginnen bij plusminus 45 euro.

...