Populairste Airline: bv. Pegasus Airlines, Turkish Airlines
De route Konya – Amsterdam boeken reizigers met name bij Pegasus Airlines, Turkish Airlines en Pegasus Airlines. Andere veel geboekte airlines zijn .
Pegasus Airlines
45 %
Turkish Airlines
45 %
Pegasus Airlines
9 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 5 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 166,00.
167 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdags. Hier reis je tot 35 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Met 50 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanbul - Sabiha Gökcen favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
14h 25min, vanaf € 302
50 %
1 tussenstop Istanboel Atatürk
06h 35min, vanaf € 260
36 %
directe vlucht
04h 05min, vanaf € 279
9 %
Retour al vanaf € 244,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 21.07.2018 en de terugvlucht op 17.08.2018.

€ 244
goedkoop
€ 140
duur
€ 388

Amsterdam: van de Dam tot 't IJ

Amsterdam is de hoofdstad en het economische, culturele en toeristische middelpunt van Nederland. Miljoenen bezoekers komen elk jaar af op haar majestueuze grachten, wereldberoemde musea, bruine cafés, multiculturele markten en haar imago als 'stad waar alles mag'.

...

 Feestdagen

 Koningsdag, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander, valt op 27 april (of 26 april als 27 een zondag is). In Amsterdam vindt er op deze dag een grote vrijmarkt plaats. Op Bevrijdingsdag (5 mei) wordt het einde van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog gevierd met muziekfestivals door het hele land, waaronder in Amsterdam.

...

 Tips

 In het toeristische gebied rondom De Dam en De Wallen liggen de prijzen 50 tot 100% hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Om onverwacht hoge taxikosten te voorkomen is het raadzaam de chauffeur vooraf te vragen welke prijs hij voor de rit rekent.

 Naast Nederlandse specialiteiten als pannenkoeken en haring is er in Amsterdam een groot aanbod aan uitstekende Indonesische, Antilliaanse en Surinaamse eettentjes. Als u het drukke centrum wilt ontvluchten, neem dan het gratis pontje achter het Centraal Station over 't IJ, richting de NSDM-werf. Deze voormalige scheepswerf is omgebouwd tot cultureel centrum.

...

 Openbaar vervoer en accommodatie

 Vanaf het station onder de luchthaven vertrekken er regelmatig treinen richting Centraal Station. Deze doen er ongeveer een kwartier over. Een ritje met de trein kost rond de vier euro. Met bus 197 bent u in ongeveer 35 minuten bij het Leidseplein. Er rijden ook taxi's, maar deze kosten rond de 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn altijd prijzig; een ritje van 10 minuten kan al snel 15 tot 20 euro kosten. Het is voordeliger om een 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer te kopen voor ongeveer 8 euro (plus minus 3 euro voor kinderen van 4 tot 11 jaar). In de meeste trams worden ook losse kaartjes verkocht.

 U kunt in een hostel overnachten vanaf 20 euro per nacht. De prijzen voor goedkope hotels beginnen bij plusminus 45 euro.

...