Vluchten van Konya naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Konya naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Pegasus Airlines
De populairste airlines op de route Konya – Amsterdam zijn met 92 % Pegasus Airlines en Turkish Airlines.
Pegasus Airlines
54 %
Turkish Airlines
38 %
Tip: 8 weken voor vertrek boeken
Om 58 % te besparen boekt u uw ticket het beste 8 weken voor vertrek .
56 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Met 75 % van alle gemaakte boekingen is de route via Istanbul - Sabiha Gökcen het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
14h 45min, vanaf € 271
75 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
17h 40min, vanaf € 300
17 %
1 tussenstop Istanbul New Airport Istanbul - Sabiha Gökcen
11h 45min, vanaf € 309
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Konya naar Amsterdam

Amsterdam: van de Dam tot 't IJ

Amsterdam is de hoofdstad en het economische, culturele en toeristische middelpunt van Nederland. Miljoenen bezoekers komen elk jaar af op haar majestueuze grachten, wereldberoemde musea, bruine cafés, multiculturele markten en haar imago als 'stad waar alles mag'.

 Feestdagen

 Koningsdag, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander, valt op 27 april (of 26 april als 27 een zondag is). In Amsterdam vindt er op deze dag een grote vrijmarkt plaats. Op Bevrijdingsdag (5 mei) wordt het einde van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog gevierd met muziekfestivals door het hele land, waaronder in Amsterdam.

 Tips

 In het toeristische gebied rondom De Dam en De Wallen liggen de prijzen 50 tot 100% hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Om onverwacht hoge taxikosten te voorkomen is het raadzaam de chauffeur vooraf te vragen welke prijs hij voor de rit rekent.

 Naast Nederlandse specialiteiten als pannenkoeken en haring is er in Amsterdam een groot aanbod aan uitstekende Indonesische, Antilliaanse en Surinaamse eettentjes. Als u het drukke centrum wilt ontvluchten, neem dan het gratis pontje achter het Centraal Station over 't IJ, richting de NSDM-werf. Deze voormalige scheepswerf is omgebouwd tot cultureel centrum.

 Openbaar vervoer en accommodatie

 Vanaf het station onder de luchthaven vertrekken er regelmatig treinen richting Centraal Station. Deze doen er ongeveer een kwartier over. Een ritje met de trein kost rond de vier euro. Met bus 197 bent u in ongeveer 35 minuten bij het Leidseplein. Er rijden ook taxi's, maar deze kosten rond de 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn altijd prijzig; een ritje van 10 minuten kan al snel 15 tot 20 euro kosten. Het is voordeliger om een 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer te kopen voor ongeveer 8 euro (plus minus 3 euro voor kinderen van 4 tot 11 jaar). In de meeste trams worden ook losse kaartjes verkocht.

 U kunt in een hostel overnachten vanaf 20 euro per nacht. De prijzen voor goedkope hotels beginnen bij plusminus 45 euro.

Informatie over de vlucht Konya - Amsterdam
Vluchtinformatie Konya - Amsterdam
  • Afstand: 2676 km
Topvliegroutes