Populairste Airline: Turkish Airlines
De populairste airlines op de route Kayseri – Amsterdam zijn met 81 % Turkish Airlines, Pegasus Airlines en Pegasus Airlines.
Turkish Airlines
44 %
Pegasus Airlines
32 %
Pegasus Airlines
5 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
4 weken voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
26 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn woensdag. Op deze dagen kan tot 25 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De favoriete verbinding gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen en word door 34 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
19h 35min, vanaf € 210
34 %
1 tussenstop Istanboel Atatürk
07h 10min, vanaf € 194
30 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen Istanboel Atatürk
13h 00min, vanaf € 227
18 %
Retour al vanaf € 194,00
Als je reis begint op 12.09.2018 en je de terugreis op 03.10.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 194,00. vergeleken met de gemiddelde prijs, bespaart u op dit moment 19 %.

€ 194
goedkoop
€ 154
duur
€ 379

Amsterdam, the place to be!

Wil jij cultuur combineren met feesten? Dan is Amsterdam een uitstekende bestemming!

Why?

 Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De bevolking is gevarieerd en kent verschillende culturen. Er is van alles te doen. Voor jong en oud, van winkelen tot museums en van plezier tot ontspanning. Amsterdam is niet alleen voor de lokale bevolking een populaire stad om te bezoeken, maar uit de hele wereld komen miljoenen mensen elk jaar naar Amsterdam om te zien en ervaren wat Amsterdam voor ze te bieden heeft.

...

When?

 De beste reistijd is half april tot half mei. In deze periode komen ook feestgangers goed aan hun trekken. Tijdens koningsdag op 27 april kleurt de hele stad oranje en is er overal wat te doen. Kenmerkend is de vrijmarkt waarin iedereen zijn eigen "rommel" aan de man probeert te brengen.

 's Middags gaan de grote feesten van start op grote velden en pleinen met bekende DJ's uit de hele wereld. Vergeet niet om iets van oranje aan te trekken!

 De maanden april en mei is de kans op mooi weer groot, wat het verblijf in Amsterdam aangenamer kan maken.

...

What?

 Wat heb je zoal nodig als je naar Amsterdam gaat? Naast je normale bagage moet je rekenen op extra uitgaven. De prijzen in het toeristische gedeelte liggen 50 tot 100% hoger dan buiten het toeristische gedeelte. Neem je een taxi? Spreek vooraf een bedrag af anders is je portemonnee sneller leeg dan je denkt.

 Amsterdam wordt het hele jaar druk bezocht. En waar veel mensen zijn, zijn ook zakkenrollers. Let dus goed op uw waardevolle spullen!

...

 How?

 Kom je met het vliegtuig naar Amsterdam? Onder het vliegveld is een treinstation die je in ongeveer 15 minuten naar het centraal station brengt voor ongeveer 4 euro. Met de bus doe je er ongeveer 35 minuten over en betaal je rond de 8 euro. Neem je een Taxi dan ben je plus minus 50 euro kwijt.

 Blijf je slapen in Amsterdam? De goedkope hotels beginnen vanaf ongeveer 45 Euro.

...