Populairste Airline: Pegasus Airlines
De route Bodrum - Milas – Amsterdam word het meeste geboekt bij Pegasus Airlines.
Pegasus Airlines
25 %
Corendon Dutch Airlines
12 %
Turkish Airlines
12 %
Tip: 5 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 51 % kan men besparen.
32 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Met 50 % van alle gemaakte boekingen is de route via Istanbul - Sabiha Gökcen het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
06h 00min, vanaf € 285
50 %
2 tussenstops Istanbul - Sabiha Gökcen Bazel - EuroAirport
13h 50min, vanaf € 293
33 %
1 tussenstop Londen-Gatwick
07h 30min, vanaf € 290
17 %

Amsterdam is een prachtige stad om te bezoeken

Niet alleen de oude gebouwen en grachten zijn de moeite waard om te bezoeken, ook de diverse musea, de Amsterdamse wallen en de mooie pleinen zijn grote trekpleisters.

Bewonder de befaamde schilderijen van grote Nederlandse meesters, duik de historie in door het Anne Frankhuis te bezoeken of bekijk de hoofdstad vanaf het water in een van de rondvaartboten. Vergeet ook niet een echt Hollands biertje te drinken in de Heineken Experience, de voormalige bierbrouwerij van Heineken. 

...

Dagen waarop het de moeite waard is om Amsterdam te bezoeken

 Zoals vele steden is Amsterdam eigenlijk het hele jaar rond goed te bezoeken. Geniet van het voorjaar en de zomer op een van de vele terrasjes en bewonder de grachten en straten met dwarrelende bladeren en sneeuw in de herfst en hartje winter. Als je van feesten houdt, zorg er dan voor dat je in Amsterdam bent tijdens Koningsdag op 27 april. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat grootst gevierd wordt in heel Nederland, met name in Amsterdam ter ere van onze koning. Voorheen heette dit feest Koninginnedag, maar sinds koning Willem- Alexander staatshoofd is, is de naam veranderd. Ook Bevrijdingsdag op 5 mei is een dag vol muziek en festivals in de Nederlandse hoofdstad. Op deze dag wordt het einde van de Duitse bezetting gevierd tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

...

Wat je moet weten voordat je naar Amsterdam vertrekt

 Als je Amsterdam vanuit het buitenland bezoekt en je hebt een andere nationaliteit, moet je geldig legitimatiebewijs hebben. Amsterdam kent tot nu toe gaan speciale veiligheidsrisico’s. Ook het water kan gewoon uit de kraan worden gedronken. Zoals in de meeste landen wereldwijd kunnen er zich Hepatitis A uitbraken voordoen, dat je kunt krijgen via besmet voedsel of water, maar doorgaans zijn er geen inentingen nodig voor een bezoek aan Amsterdam. 

...

Vervoer naar en in Amsterdam

 De Nederlandse hoofdstad is goed bereikbaar. Van vrijwel alle steden in Nederland gaat er wel een trein naar Amsterdam. Ook vanaf vliegveld Schiphol kun je een directe trein nemen, waarmee je binnen een dik kwartier in hartje centrum aankomt. In Amsterdam zelf is het vervoer ook goed geregeld. De bussen en trams brengen je naar alle wijken. Deze vertrekken veelal vanaf het Centraal Station, maar er zijn tientallen opstappunten verspreid door de hele stad waar je op kunt stappen. Om van het openbaar vervoer gebruik te kunnen maken, kun je een OV-chipkaart aanschaffen en deze opladen, waardoor je vrij met de bussen en trams kunt reizen. Ook kun je natuurlijk een taxi nemen, maar dit is een duurdere vorm van vervoer door de stad. 

...