Populairste Airline: Pegasus Airlines
Pegasus Airlines, Corendon Dutch Airlines en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 41 % het meest geboekt.
Pegasus Airlines
24 %
Corendon Dutch Airlines
14 %
Transavia
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 47 % bespaard worden.
100 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Op deze route zijn vluchten via Istanbul - Sabiha Gökcen met een aandeel van 41 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
07h 10min, vanaf € 298
41 %
directe vlucht
04h 00min, vanaf € 297
22 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
16h 10min, vanaf € 280
15 %
Retour al vanaf € 280,00
Voor maar € 280,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 28-09-19 en een terugvlucht op 06-10-19.

€ 280
goedkoop
€ 280
duur
€ 306

Amsterdam is een prachtige stad om te bezoeken

Niet alleen de oude gebouwen en grachten zijn de moeite waard om te bezoeken, ook de diverse musea, de Amsterdamse wallen en de mooie pleinen zijn grote trekpleisters.

Bewonder de befaamde schilderijen van grote Nederlandse meesters, duik de historie in door het Anne Frankhuis te bezoeken of bekijk de hoofdstad vanaf het water in een van de rondvaartboten. Vergeet ook niet een echt Hollands biertje te drinken in de Heineken Experience, de voormalige bierbrouwerij van Heineken. 

...

Dagen waarop het de moeite waard is om Amsterdam te bezoeken

 Zoals vele steden is Amsterdam eigenlijk het hele jaar rond goed te bezoeken. Geniet van het voorjaar en de zomer op een van de vele terrasjes en bewonder de grachten en straten met dwarrelende bladeren en sneeuw in de herfst en hartje winter. Als je van feesten houdt, zorg er dan voor dat je in Amsterdam bent tijdens Koningsdag op 27 april. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat grootst gevierd wordt in heel Nederland, met name in Amsterdam ter ere van onze koning. Voorheen heette dit feest Koninginnedag, maar sinds koning Willem- Alexander staatshoofd is, is de naam veranderd. Ook Bevrijdingsdag op 5 mei is een dag vol muziek en festivals in de Nederlandse hoofdstad. Op deze dag wordt het einde van de Duitse bezetting gevierd tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

...

Wat je moet weten voordat je naar Amsterdam vertrekt

 Als je Amsterdam vanuit het buitenland bezoekt en je hebt een andere nationaliteit, moet je geldig legitimatiebewijs hebben. Amsterdam kent tot nu toe gaan speciale veiligheidsrisico’s. Ook het water kan gewoon uit de kraan worden gedronken. Zoals in de meeste landen wereldwijd kunnen er zich Hepatitis A uitbraken voordoen, dat je kunt krijgen via besmet voedsel of water, maar doorgaans zijn er geen inentingen nodig voor een bezoek aan Amsterdam. 

...

Vervoer naar en in Amsterdam

 De Nederlandse hoofdstad is goed bereikbaar. Van vrijwel alle steden in Nederland gaat er wel een trein naar Amsterdam. Ook vanaf vliegveld Schiphol kun je een directe trein nemen, waarmee je binnen een dik kwartier in hartje centrum aankomt. In Amsterdam zelf is het vervoer ook goed geregeld. De bussen en trams brengen je naar alle wijken. Deze vertrekken veelal vanaf het Centraal Station, maar er zijn tientallen opstappunten verspreid door de hele stad waar je op kunt stappen. Om van het openbaar vervoer gebruik te kunnen maken, kun je een OV-chipkaart aanschaffen en deze opladen, waardoor je vrij met de bussen en trams kunt reizen. Ook kun je natuurlijk een taxi nemen, maar dit is een duurdere vorm van vervoer door de stad. 

...