Populairste Airline: Surinam Airways
Op de route Paramaribo – New York worden de meeste vluchten verzorgt door Surinam Airways.
Surinam Airways
24 %
Caribbean Airlines
7 %
KLM
3 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 5 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 58 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
167 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op dinsdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Port of Spain
Met 22 % van alle gemaakte boekingen is de route via Port of Spain het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Port of Spain - Trinidad
18h 25min, vanaf € 583
22 %
2 tussenstops Port of Spain - Trinidad Toronto - Lester B. Pearson International Airport
25h 35min, vanaf € 690
17 %
2 tussenstops Georgetown, Guyana Panama City-Tocumen International
19h 55min, vanaf € 643
14 %
Retour al vanaf € 536,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 05-05-20 en de terugvlucht op 15-05-20.

€ 536
goedkoop
€ 536
duur
€ 1 138

Een onvergetelijke reis naar New York

New York is een stad die nooit slaapt en nooit verveelt. The Big Apple is een stad die veel te bieden heeft op historisch en cultureel gebied. Een stedentrip naar New York is meer dan de moeite waard.

...

De beste tijd om naar New York te gaan

Manhattan is het levendige centrum, de eerste onder de vijf stadsdelen. Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten en is het mogelijk om een tal van bezienswaardigheden te bekijken. Daarom is het zo dat elke tijd van het jaar New York de moeite is om naartoe te gaan. De wintermaanden zijn frisjes en de zomermaanden zijn behoorlijk warm. Uiteraard zijn er een paar dagen in het jaar die New York nog meer speciaal maken zoals New Years eve op Times Square, Sint Patricksdag in maart en in februari het Chinese nieuwe jaar.

Het hele jaar door is het mogelijk om naar de fameuze plekken te gaan zoals het Museum of Modern Art (MoMA), het Empire State Building, Metropolitan Museum of Art, het Vrijheidsbeeld en Central Park.

...

Een goede voorbereiding op de reis naar New York

Houdt er rekening mee dat de gemiddelde prijzen in New York zo'n 40 procent hoger liggen dan in Nederland. Het is dan ook verstandig om een goed gevulde portemonnee mee te nemen. Niet alles is duurder in deze prachtige stad. Merkkleding uit Amerika is hier bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan in Nederland. In de Verenigde Staten is het zo, dat er als er ergens gegeten of gedronken wordt, er een fooi betaald dient te worden. Het is goed om hier rekening mee te nemen.

...

Vervoer naar en in New York

Vanaf J.F.Kennedy Airport, Newark Liberty Airport en LaGuardia is het mogelijk om met de taxi of de bus naar de binnenstad te rijden. Voor elk hotel is het mogelijk om vanuit de taxi de stoep op te stappen. Wanneer u naar bezienswaardigheden wilt gaan, is het mogelijk om met de metro te reizen. Een MetroCard is een goede investering, zodat u bijvoorbeeld een metrokaart kunt kopen voor een hele week.

...