Vluchten van Rotterdam naar Tetouan

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Rotterdam naar Tetouan

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Rotterdam (RTM) naar Tetouan (TTU) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Tetouan starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Nuttige informatie over de vlucht van Rotterdam naar Tetouan

Tétouan, Marokkaanse stad

 In het noorden van Marokko ligt Tétouan, hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het zuiden en westen van Tétouan heeft bergen en deze stad bevindt zich in het Noordelijkste gedeelte van het rifgebergte. De mooiste stranden van Marokko liggen tussen Ceuta en Tetouan en zijn zeker een bezoek meer dan waard. De oude stad van Tétouan staat op de Werelderfgoedlijst. Daarnaast zijn er diverse moskeeën en musea om te bezoeken. Tetouan is een drukke en levendige sta d en ideaal om je vakantie door te brengen

Beste tijd om te reizen

 Tétouan kent hete zomers rond de 35 graden en warme winters met temperaturen rond de 22 graden. Door de ligging tussen de bergen en de oceaan is het klimaat gematigd. Het gehele jaar door kan er naar de stad gereisd worden. Het Suikerfeest wordt na de Ramadan gevierd. Op de eerste ochtend gaat iedereen naar de moskee om te bidden. Op 30 juli zijn er parades en festivals door het hele land. Deze dag viert men de kroning van Koning Mohammed de zesde.

Veiligheid en kosten

 Inentingen zijn niet verplicht maar er wordt wel aanbevolen om tegen polio, tetanus en difterie in te enten, alsmede tegen hepatitis A. Een toeristenvisum is 3 maanden geldig. Het paspoort moet nog minstens 6 maanden geldig zijn. De kosten voor levensonderhoud vallen in deze stad ruim de helft goedkoper uit dan in Nederland. In een restaurant kost een maaltijd gemiddeld 65 MAD en een drankje krijg je voor ongeveer 6 MAD. Op de markt is altijd groenten en fruit aanwezig. Het is normaal om hier over de prijs te onderhandelen. Water en fruit dient vooraf gekookt of goed schoongemaakt te worden.

 Vervoer en overnachten

 Een taxi vanaf het vliegveld naar het centrum kost ongeveer 60 MAD. Er rijden veel regionale bussen in de stad. Het is er erg goedkoop, maar de regeling kan ook voor verwarring zorgen. Petit taxi is een goedkoop alternatief voor de normale taxi's. De normale taxi's zitten het meest comfortabel. Een hotelovernachting kost ongeveer vanaf 60 MAD. Er zijn zowel hotels als appartementen te huur. 

Informatie over de vlucht: Rotterdam - Tetouan

Goedkoopste heenvlucht van € 477,00
Retourvlucht van € 1.153,00
Afstand 1979 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Rotterdam (RTM)
Aankomstluchthaven Luchthaven Tetouan (TTU)
Land van bestemming Vluchten naar Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Alternatieve vluchten naar Tetouan
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs