idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Erbil reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Erbil?

Reizigers die de Iraakse stad Erbil willen bezoeken, moeten rekening houden met minstens één tot twee overstappen tijdens hun reis. Het is wel mogelijk om de stad vanaf verschillende luchthavens in Nederland te bereiken. Zo worden er vluchten aangeboden vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Deze vliegreizen worden aangeboden door Deutsche Lufthansa, British Airways, Wizz Air, Turkish Airlines en Transavia Airlines.

Wat is de beste tijd om naar Erbil te reizen?

Het weer in Erbil kan erg warm worden in de zomer. Toch genieten veel toeristen van de zomerzon in de maanden juli, augustus en september. In deze periode kunnen reizigers wel een grote drukte in de stad verwachten. De lente en herfst zijn ideale periodes met iets milder weer. Bovendien is dit de ideale tijd om de grootste drukte te vermijden, zodat je Erbil in alle rust kunt gaan ontdekken.

Wat mag men in Erbil niet missen?

Wie de historische kant van Erbil wil ontdekken, moet bij de Citadel van Erbil zijn. Dit is het historische centrum van de stad waar reizigers een moskee, hamam en meerdere musea vinden. De musea zijn gewijd aan edelstenen en tapijten. Bezoekers die op zoek zijn naar een beetje rust, kunnen het beste een wandeling maken door Shanadar Park. Dit groene park ligt midden in het centrum van de stad en is een mooi plekje om van de natuur te genieten.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Erbil