idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Marsa Alam reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Marsa Alam?

Toeristen die naar de populaire Egyptische badplaats Marsa Alam willen reizen kunnen kiezen uit een aantal luchtvaartmaatschappijen. Zo vertrekt er elke week één directe vlucht vanaf Amsterdam naar Marsa Alam met de luchtvaartmaatschappij TUI Airlines Nederland. Daarnaast vliegt TUI fly ook twee keer in de week rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar Marsa Alam. Verder zijn er verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz Air, Air Cairo, Brussels Airlines, Swiss International Air Lines en CSA Czech Airlines die vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Marsa Alam vliegen met één of meerdere tussenstops.

Wat is de beste tijd om naar Marsa Alam te reizen?

Marsa Alam is een van de warmste en zonnigste steden van Egypte. Het hele jaar door is de temperatuur gemiddeld tussen de 25 en de 35 graden. Daarnaast is het altijd zonnig en valt er nauwelijks regen in de stad. Hierdoor is Marsa Alam een populaire bestemming om te overwinteren of om te bezoeken in het voor- of najaar. In de zomer wordt het vrij warm in Marsa Alam, maar dankzij het briesje dat door de stad waait, blijft de gevoelstemperatuur over het algemeen aangenaam.

Wat mag men in Marsa Alam niet missen?

Marsa Alam staat bekend om zijn prachtige stranden waar men ook heerlijk kan duiken en snorkelen. Daarnaast zijn in het gezellige centrum van de stad verschillende restaurants, barretjes en winkeltjes te vinden. Een vakantie naar Marsa Alam kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten, zoals een cruise over de Nijl of een woestijnsafari met een quad. Bovendien kunnen liefhebbers van cultuur en historie ervoor kiezen een uitstapje te maken naar Luxor.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Marsa Alam
Luchthaven
Alternatieve luchthavens