Vluchten van Amsterdam naar Accra

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Accra

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Accra (ACC) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Accra starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Accra te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
De populairste airlines op de route Amsterdam – Accra zijn met 55 % Royal Air Maroc, Turkish Airlines en Brussels Airlines.
Royal Air Maroc
24 %
Turkish Airlines
22 %
Brussels Airlines
9 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 55 % besparen.
84 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag en vrijdag kan een vlucht tot 6 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Casablanca
25 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Casablanca.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
10h 55min, vanaf € 551
25 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
21h 25min, vanaf € 521
23 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
10h 25min, vanaf € 607
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Accra

Wat is de beste tijd om te boeken?

Accra, de hoofdstad van Ghana, kent een tropisch klimaat. Dit houdt in dat de temperatuur in Accra het hele jaar door rond de 30 graden is. Echter kent Accra ook twee regenseizoenen: van april tot juli en van september tot november. Daarnaast kunnen de maanden juli en augustus extreem warm zijn. De beste reistijd om Accra te bezoeken is dan ook tussen december en februari. In deze maanden is de temperatuur aangenaam en valt er weinig neerslag.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam vlieg je in ongeveer zesenhalf uur naar Accra. De luchtvaartmaatschappij KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Accra. Bij andere luchtvaartmaatschappijen worden vaak één of meerdere tussenstops gemaakt in verschillende Europese en/of Afrikaanse landen. Luchtvaartmaatschappijen die met één of meerdere tussenstops naar Accra vliegen zijn: TAP Air Portugal, Egyptair, Royal Air Maroc, Air France, British Airways, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Deutsche Lufthansa, Emirates Airline, Ethiopian Airlines en Kenya Airways.

Wat wacht op je in Accra?

Accra is de ideale stad voor iedereen die de Ghanese cultuur wil ontdekken. Je vindt er overvolle markten zoals de Makola, een bruisend nachtleven in de wijk Uso en botanische tuinen op de Aburi Hill. Daarnaast zijn de forten, het museum Kwame Nkrumah Mausoleum en de kathedralen een bezoekje waard voor de liefhebbers van cultuur en historie. Tot slot mag ook een uitje naar de stranden van Accra niet ontbreken tijdens de vakantie. Met name de stranden wat verder van de stad af, zoals bij Cape Coast, zijn aan te raden.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Accra

Goedkoopste heenvlucht van € 470,00
Retourvlucht van € 525,82
Vluchttijd min. 06:30
Vliegtijd terugvlucht min. 06:45
Afstand 5219 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Accra - Kotoka International (ACC)
Land van bestemming Ghana
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs