Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Dubai reizen het liefste met KLM.
KLM
4 %
Transavia
3 %
Emirates
2 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 49 % besparen.
139 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op dinsdag kan een vlucht tot 4 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
In het bijzonder de route via Istanbul - Sabiha Gökcen is met een boekingsaandeel van 10 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
10h 50min, vanaf € 284
10 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
10h 35min, vanaf € 349
10 %
directe vlucht
07h 00min, vanaf € 298
9 %
Retour al vanaf  € 284,00
Als je reis begint op 23.01.2018 en je de terugreis op 05.02.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts  € 284,00. Tot 28 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 284
goedkoop
€ 284
duur
€ 641

Dubai

Een bezoek aan Dubai is zeer indrukwekkend, waarbij luxe en groot, groots en groter de hoofdrol spelen. Dubai is dan ook een vakantiebestemming die een geweldige indruk achter zal laten en zeker een keer bezocht moet worden.

...

Dubai heeft een subtropisch klimaat

De temperatuur in Dubai is zeer aangenaam en het gehele jaar is er een subtropisch klimaat. De beste reistijd is tussen en april en oktober wanneer de temperaturen ongeveer tussen de 25 en 35 graden liggen. Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot wel 45 graden. In Dubai is Eid het belangrijkste islamitische feest, wat het einde van de Ramadan markeert. Op 2 december wordt de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk groots gevierd tijdens de nationale feestdag.

...

Dubai heeft streng alcoholbeleid

Wanneer er afgereisd wordt naar Dubai dient het paspoort nog 6 maanden geldig te zijn. Inentingen zijn niet verplicht al wordt een inenting tegen hepatitis A en DTP wel aanbevolen. Tijdens de Ramadan is eten, drinken en roken in het openbaar niet toegestaan en verder zijn er zeer strenge regels omtrent het gebruik van alcohol. Dubai is wat betreft de prijzen goedkoper dan Nederland en de prijs in een restaurant ligt ongeveer 45% lager. Zo is elektronica een stuk goedkoper, maar is afdingen bij de Souks wel nodig. 

...

Neem de bus of metro vanaf de luchthaven

Op de luchthaven stopt er bij terminal 1 en 3 om de tien minuten de rode lijn metro, terwijl de groene lijn metro stop nabij de Airport Free Zone in de buurt van Terminal 2. Voor toeristen is het handig om het rode ticket aan te schaffen, wat het meest voordeligst is. Dit ticket is geldig voor maximaal 10 ritten gedurende 90 dagen. Ook kan de bus gepakt worden en stoppen de lijnen 4,11,15,33 en 34 op alle terminals. Het openbaar vervoer in Dubai is dan ook een goedkopere optie dan de taxi, al liggen ook deze prijzen lager dan in Nederland. Een hostel is geboekt vanaf ongeveer 100 AED, terwijl de prijs van een single kamer rond de 800 AED kost.   

...