Populairste Airline: Emirates
Emirates, KLM en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 13 % het meest geboekt.
Emirates
6 %
KLM
5 %
Transavia
2 %
Tip: 14 dagen voor vertrek boeken
14 dagen voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
14 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op woensdag kan een vlucht tot 9 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
In het bijzonder de route via Parijs-Charles de Gaulle is met een boekingsaandeel van 18 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
10h 05min, vanaf € 343
18 %
directe vlucht
07h 00min, vanaf € 278
13 %
1 tussenstop Zürich
22h 25min, vanaf € 316
9 %
Retour al vanaf € 259,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 11-03-20 en de terugvlucht op 22-03-20.

€ 259
goedkoop
€ 259
duur
€ 390

Dubai

Een bezoek aan Dubai is zeer indrukwekkend, waarbij luxe en groot, groots en groter de hoofdrol spelen. Dubai is dan ook een vakantiebestemming die een geweldige indruk achter zal laten en zeker een keer bezocht moet worden.

...

Dubai heeft een subtropisch klimaat

De temperatuur in Dubai is zeer aangenaam en het gehele jaar is er een subtropisch klimaat. De beste reistijd is tussen en april en oktober wanneer de temperaturen ongeveer tussen de 25 en 35 graden liggen. Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot wel 45 graden. In Dubai is Eid het belangrijkste islamitische feest, wat het einde van de Ramadan markeert. Op 2 december wordt de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk groots gevierd tijdens de nationale feestdag.

...

Dubai heeft streng alcoholbeleid

Wanneer er afgereisd wordt naar Dubai dient het paspoort nog 6 maanden geldig te zijn. Inentingen zijn niet verplicht al wordt een inenting tegen hepatitis A en DTP wel aanbevolen. Tijdens de Ramadan is eten, drinken en roken in het openbaar niet toegestaan en verder zijn er zeer strenge regels omtrent het gebruik van alcohol. Dubai is wat betreft de prijzen goedkoper dan Nederland en de prijs in een restaurant ligt ongeveer 45% lager. Zo is elektronica een stuk goedkoper, maar is afdingen bij de Souks wel nodig. 

...

Neem de bus of metro vanaf de luchthaven

Op de luchthaven stopt er bij terminal 1 en 3 om de tien minuten de rode lijn metro, terwijl de groene lijn metro stop nabij de Airport Free Zone in de buurt van Terminal 2. Voor toeristen is het handig om het rode ticket aan te schaffen, wat het meest voordeligst is. Dit ticket is geldig voor maximaal 10 ritten gedurende 90 dagen. Ook kan de bus gepakt worden en stoppen de lijnen 4,11,15,33 en 34 op alle terminals. Het openbaar vervoer in Dubai is dan ook een goedkopere optie dan de taxi, al liggen ook deze prijzen lager dan in Nederland. Een hostel is geboekt vanaf ongeveer 100 AED, terwijl de prijs van een single kamer rond de 800 AED kost.   

...