Populairste Airline: KLM
KLM, Emirates en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 9 % het meest geboekt.
KLM
4 %
Emirates
3 %
Transavia
2 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 65 % kan men besparen.
142 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 8 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
In het bijzonder de route via Parijs-Charles de Gaulle is met een boekingsaandeel van 14 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
13h 25min, vanaf € 392
14 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
23h 30min, vanaf € 285
12 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
23h 30min, vanaf € 315
10 %
Retour al vanaf € 274,00
Voor maar € 274,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 04-11-19 en een terugvlucht op 08-11-19.

€ 274
goedkoop
€ 274
duur
€ 490

Dubai

Een bezoek aan Dubai is zeer indrukwekkend, waarbij luxe en groot, groots en groter de hoofdrol spelen. Dubai is dan ook een vakantiebestemming die een geweldige indruk achter zal laten en zeker een keer bezocht moet worden.

...

Dubai heeft een subtropisch klimaat

De temperatuur in Dubai is zeer aangenaam en het gehele jaar is er een subtropisch klimaat. De beste reistijd is tussen en april en oktober wanneer de temperaturen ongeveer tussen de 25 en 35 graden liggen. Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot wel 45 graden. In Dubai is Eid het belangrijkste islamitische feest, wat het einde van de Ramadan markeert. Op 2 december wordt de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk groots gevierd tijdens de nationale feestdag.

...

Dubai heeft streng alcoholbeleid

Wanneer er afgereisd wordt naar Dubai dient het paspoort nog 6 maanden geldig te zijn. Inentingen zijn niet verplicht al wordt een inenting tegen hepatitis A en DTP wel aanbevolen. Tijdens de Ramadan is eten, drinken en roken in het openbaar niet toegestaan en verder zijn er zeer strenge regels omtrent het gebruik van alcohol. Dubai is wat betreft de prijzen goedkoper dan Nederland en de prijs in een restaurant ligt ongeveer 45% lager. Zo is elektronica een stuk goedkoper, maar is afdingen bij de Souks wel nodig. 

...

Neem de bus of metro vanaf de luchthaven

Op de luchthaven stopt er bij terminal 1 en 3 om de tien minuten de rode lijn metro, terwijl de groene lijn metro stop nabij de Airport Free Zone in de buurt van Terminal 2. Voor toeristen is het handig om het rode ticket aan te schaffen, wat het meest voordeligst is. Dit ticket is geldig voor maximaal 10 ritten gedurende 90 dagen. Ook kan de bus gepakt worden en stoppen de lijnen 4,11,15,33 en 34 op alle terminals. Het openbaar vervoer in Dubai is dan ook een goedkopere optie dan de taxi, al liggen ook deze prijzen lager dan in Nederland. Een hostel is geboekt vanaf ongeveer 100 AED, terwijl de prijs van een single kamer rond de 800 AED kost.   

...