Populairste Airline: KLM
31 % van de vluchten op de route Amsterdam – Enfidha worden geboekt bij KLM.
KLM
31 %
TUI Airlines Nederland
27 %
Transavia
6 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 6 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 33 % besparen.
179 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
38 % van alle boekingen op de route van Amsterdam naar Enfidha worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 270
38 %
1 tussenstop Manchester
13h 40min, vanaf € 428
29 %
1 tussenstop Bristol International Airport
10h 00min, vanaf € 734
12 %
Retour al vanaf € 270,00
Een retourvlucht voor slechts € 270,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 21-09-19 en een terugvlucht op 05-10-19.

€ 270
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Tussenstop

Enfidha ligt in het noordoosten van Tunesië. Veel toeristen gebruiken Enfidha als tussenstop naar andere steden als Hammamet, Nabeul en Sousse.

...

5 weken entertainment

De beste reistijd met Enfidha als bestemming is tussen april en oktober. Tunesië en Enfidha kennen veel feestdagen en festivals. Tunesië is een Islamitisch land en viert dus ieder jaar Islamitische feestdagen als het Offerfeest en de Eid al-Fitr na de Ramadan. Dit vindt plaats in de negende maand van de Islamitische maankalender. Juni en juli staan in teken van het Hammamet International Festival. Dit is een groots jaarlijks evenement dat zo'n 5 weken duurt. Het festival biedt muziek, theater, dans en performances en kunstenaars vanuit de hele wereld. 

...

Pas op met lokaal eten en drinken

Nederlanders krijgen een verblijfsvergunning voor maximaal 90 dagen en een reisdocument genaamd Carte de visiteur non-résident, deze is ook vereist bij het vertrek uit Tunesië. Het paspoort moet eveneens minimaal 6 maanden geldig zijn. De kosten van levensonderhoud ligt iets lager dan in Nederland. Een lunch kost bijvoorbeeld zo'n 8 Tunesische dinar, bier ongeveer 3 en frisdrank 1 Tunesische dinar. Lokaal voedsel op de wekelijkse markten is goedkoper dan in Nederland. De prijzen van geïmporteerd voedsel, textiel en elektrische apparaten zijn ongeveer van hetzelfde prijsniveau als in Nederland. Wees wel voorzichtig met eten en drinken om voedselvergiftiging en een maag die van slag is te voorkomen. 

...

Vervoer in en rond Enfidha

De gratis pendelbus van TAV Tunisie rijdt meerdere keren per dag tussen de internationale luchthaven van Enfidha-Hammamet, Hammamet en Tunis. Een taxirit naar Hammamet duurt ongeveer 27 minuten, naar Sousse duurt de rit ongeveer 24 minuten en kost zo'n 75 Tunesische dinar. Een overnachting in een 3 sterren hotel in Hammamet kost vanaf 60 Tunesische dinar per persoon per nacht. 

...