Populairste Airline: KLM
De route Amsterdam – Enfidha word het meeste geboekt bij KLM.
KLM
45 %
Transavia
15 %
TUI Airlines Nederland
5 %
Tip: 8 weken voor vertrek boeken
8 weken voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
56 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Brussel
Met 46 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Brussel favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Brussel
06h 20min, vanaf € 454
46 %
directe vlucht
03h 20min, vanaf € 336
31 %
1 tussenstop Londen-Gatwick
16h 15min, vanaf € 376
15 %
Retour al vanaf € 336,00
Wie bijvoorbeeld op 24-09-19 heen en op 08-10-19 terugvliegt, reist voor € 336,00 bijzonder gunstig.

€ 336
goedkoop
€ 263
duur
€ 888

Tussenstop

Enfidha ligt in het noordoosten van Tunesië. Veel toeristen gebruiken Enfidha als tussenstop naar andere steden als Hammamet, Nabeul en Sousse.

...

5 weken entertainment

De beste reistijd met Enfidha als bestemming is tussen april en oktober. Tunesië en Enfidha kennen veel feestdagen en festivals. Tunesië is een Islamitisch land en viert dus ieder jaar Islamitische feestdagen als het Offerfeest en de Eid al-Fitr na de Ramadan. Dit vindt plaats in de negende maand van de Islamitische maankalender. Juni en juli staan in teken van het Hammamet International Festival. Dit is een groots jaarlijks evenement dat zo'n 5 weken duurt. Het festival biedt muziek, theater, dans en performances en kunstenaars vanuit de hele wereld. 

...

Pas op met lokaal eten en drinken

Nederlanders krijgen een verblijfsvergunning voor maximaal 90 dagen en een reisdocument genaamd Carte de visiteur non-résident, deze is ook vereist bij het vertrek uit Tunesië. Het paspoort moet eveneens minimaal 6 maanden geldig zijn. De kosten van levensonderhoud ligt iets lager dan in Nederland. Een lunch kost bijvoorbeeld zo'n 8 Tunesische dinar, bier ongeveer 3 en frisdrank 1 Tunesische dinar. Lokaal voedsel op de wekelijkse markten is goedkoper dan in Nederland. De prijzen van geïmporteerd voedsel, textiel en elektrische apparaten zijn ongeveer van hetzelfde prijsniveau als in Nederland. Wees wel voorzichtig met eten en drinken om voedselvergiftiging en een maag die van slag is te voorkomen. 

...

Vervoer in en rond Enfidha

De gratis pendelbus van TAV Tunisie rijdt meerdere keren per dag tussen de internationale luchthaven van Enfidha-Hammamet, Hammamet en Tunis. Een taxirit naar Hammamet duurt ongeveer 27 minuten, naar Sousse duurt de rit ongeveer 24 minuten en kost zo'n 75 Tunesische dinar. Een overnachting in een 3 sterren hotel in Hammamet kost vanaf 60 Tunesische dinar per persoon per nacht. 

...