Populairste Airline: bv. KLM, easyJet
33 % van de vluchten op de route Amsterdam – Enfidha worden geboekt bij KLM.
KLM
33 %
easyJet
33 %
Air France
17 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
111 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Londen-Gatwick
Met 67 % van alle gemaakte boekingen is de route via Londen-Gatwick het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Gatwick
12h 50min, vanaf € 428
67 %
2 tussenstops Frankfurt-Main Brussel
09h 15min, vanaf € 787
33 %
Retour al vanaf € 428,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 06-11-18 inclusief terugvlucht op 18-11-18 is op dit moment € 428,00.

€ 428
goedkoop
€ 349
duur
€ 794

Tussenstop

Enfidha ligt in het noordoosten van Tunesië. Veel toeristen gebruiken Enfidha als tussenstop naar andere steden als Hammamet, Nabeul en Sousse.

...

5 weken entertainment

De beste reistijd met Enfidha als bestemming is tussen april en oktober. Tunesië en Enfidha kennen veel feestdagen en festivals. Tunesië is een Islamitisch land en viert dus ieder jaar Islamitische feestdagen als het Offerfeest en de Eid al-Fitr na de Ramadan. Dit vindt plaats in de negende maand van de Islamitische maankalender. Juni en juli staan in teken van het Hammamet International Festival. Dit is een groots jaarlijks evenement dat zo'n 5 weken duurt. Het festival biedt muziek, theater, dans en performances en kunstenaars vanuit de hele wereld. 

...

Pas op met lokaal eten en drinken

Nederlanders krijgen een verblijfsvergunning voor maximaal 90 dagen en een reisdocument genaamd Carte de visiteur non-résident, deze is ook vereist bij het vertrek uit Tunesië. Het paspoort moet eveneens minimaal 6 maanden geldig zijn. De kosten van levensonderhoud ligt iets lager dan in Nederland. Een lunch kost bijvoorbeeld zo'n 8 Tunesische dinar, bier ongeveer 3 en frisdrank 1 Tunesische dinar. Lokaal voedsel op de wekelijkse markten is goedkoper dan in Nederland. De prijzen van geïmporteerd voedsel, textiel en elektrische apparaten zijn ongeveer van hetzelfde prijsniveau als in Nederland. Wees wel voorzichtig met eten en drinken om voedselvergiftiging en een maag die van slag is te voorkomen. 

...

Vervoer in en rond Enfidha

De gratis pendelbus van TAV Tunisie rijdt meerdere keren per dag tussen de internationale luchthaven van Enfidha-Hammamet, Hammamet en Tunis. Een taxirit naar Hammamet duurt ongeveer 27 minuten, naar Sousse duurt de rit ongeveer 24 minuten en kost zo'n 75 Tunesische dinar. Een overnachting in een 3 sterren hotel in Hammamet kost vanaf 60 Tunesische dinar per persoon per nacht. 

...