idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips voor de boeking

Populairste Airline: KLM
Met 24 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met KLM.
KLM
24 %
Transavia
10 %
TUI Airlines Nederland
10 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 45 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
106 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met 40 % directe vluchten word deze route het meest zonder tussenstop geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
05h 10min, vanaf € 357
40 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
12h 30min, vanaf € 452
30 %
1 tussenstop Londen-Gatwick
09h 45min, vanaf € 641
20 %

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Tussenstop

Enfidha ligt in het noordoosten van Tunesië. Veel toeristen gebruiken Enfidha als tussenstop naar andere steden als Hammamet, Nabeul en Sousse.

5 weken entertainment

De beste reistijd met Enfidha als bestemming is tussen april en oktober. Tunesië en Enfidha kennen veel feestdagen en festivals. Tunesië is een Islamitisch land en viert dus ieder jaar Islamitische feestdagen als het Offerfeest en de Eid al-Fitr na de Ramadan. Dit vindt plaats in de negende maand van de Islamitische maankalender. Juni en juli staan in teken van het Hammamet International Festival. Dit is een groots jaarlijks evenement dat zo'n 5 weken duurt. Het festival biedt muziek, theater, dans en performances en kunstenaars vanuit de hele wereld. 

Pas op met lokaal eten en drinken

Nederlanders krijgen een verblijfsvergunning voor maximaal 90 dagen en een reisdocument genaamd Carte de visiteur non-résident, deze is ook vereist bij het vertrek uit Tunesië. Het paspoort moet eveneens minimaal 6 maanden geldig zijn. De kosten van levensonderhoud ligt iets lager dan in Nederland. Een lunch kost bijvoorbeeld zo'n 8 Tunesische dinar, bier ongeveer 3 en frisdrank 1 Tunesische dinar. Lokaal voedsel op de wekelijkse markten is goedkoper dan in Nederland. De prijzen van geïmporteerd voedsel, textiel en elektrische apparaten zijn ongeveer van hetzelfde prijsniveau als in Nederland. Wees wel voorzichtig met eten en drinken om voedselvergiftiging en een maag die van slag is te voorkomen. 

Vervoer in en rond Enfidha

De gratis pendelbus van TAV Tunisie rijdt meerdere keren per dag tussen de internationale luchthaven van Enfidha-Hammamet, Hammamet en Tunis. Een taxirit naar Hammamet duurt ongeveer 27 minuten, naar Sousse duurt de rit ongeveer 24 minuten en kost zo'n 75 Tunesische dinar. Een overnachting in een 3 sterren hotel in Hammamet kost vanaf 60 Tunesische dinar per persoon per nacht. 

Informatie over de vlucht Amsterdam - Enfidha
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Amsterdam - Enfidha
  • Afstand: 1861 km
Topvliegroutes