Populairste Airline: SAS
SAS, Icelandair en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 29 % het meest geboekt.
SAS
18 %
Icelandair
7 %
Transavia
4 %
Tip: 7 weken voor vertrek boeken
Om 47 % te besparen boekt u uw ticket het beste 7 weken voor vertrek .
48 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want woensdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Kopenhagen
Met 19 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Kopenhagen favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Kopenhagen
15h 10min, vanaf € 140
19 %
1 tussenstop Oslo-Gardermoen
26h 20min, vanaf € 137
16 %
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 123
14 %
Retour al vanaf € 122,00
Voor maar € 122,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 08-01-20 en een terugvlucht op 12-01-20.

€ 122
goedkoop
€ 122
duur
€ 307

Vlucht van Amsterdam naar Reykjavik

De vliegroute Amsterdam Reykjavik brengt u snel naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Een stedentrip Reykjavik betekent de ideale combinatie van stad en natuur. In IJsland zijn unieke natuurverschijnselen te aanschouwen. In de zomer is er de middernachtszon; in de winter kunt u het Noorderlicht zien. Rondom Reykjavik ligt de ongerepte natuur, met volop geisers, gletsjers en watervallen. Niet te missen is het thermaalbad The Blue Lagoon, van nature rijk aan mineralen. Terug in de stad kunt u naar hartelust winkelen in de hippe boetiekjes aan de winkelstraat Laugarvegur. Hier ligt ook het centrum van Reykjaviks bruisende uitgaansleven, dat pas na middernacht losbarst.

...

Luchthavens in Reykjavik

Reykjaviks eigen luchthaven verzorgt bijna uitsluitend binnenlandse vluchten. Internationale vluchten landen op luchthaven Keflavik, ongeveer 50 km ten zuidwesten van Reykjavik. Wanneer u een directe vlucht naar Reykjavik heeft geboekt, dan is de vliegtijd 3 uur en 10 minuten. Bij een vlucht met overstap is de reistijd natuurlijk wat langer: meestal tussen de 6 en 7 uur. Vanaf de luchthaven rijden regelmatig bussen naar Reykjavik; de rit duurt ongeveer 45 minuten.

...

Goedkope vliegtickets AMS REK

Icelandair verzorgt dagelijks een directe vlucht Amsterdam Reykjavik. Verder zijn er meerdere voordelige vluchten naar Reykjavik, met overstaps in bijvoorbeeld Kopenhagen of Londen, aangeboden door Icelandair en SAS Scandinavian Airlines. Mocht u dicht bij de grens wonen, kijk dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Reykjavik (KEF) en (alleen in de zomer) Brussel (BRU) Reykjavik (KEF) of Düsseldorf (DUS) Reykjavik (KEF). Vluchten op deze routes worden verzorgd door Icelandair, WOW Air, Air Berlin en Lufthansa.

...