Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Reykjavik reizen het liefste met KLM.
KLM
23 %
Icelandair
8 %
Transavia
3 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 5 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 57 % bespaard worden.
151 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Kopenhagen
De favoriete verbinding gaat via Kopenhagen en word door 19 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Kopenhagen
15h 10min, vanaf € 140
19 %
1 tussenstop Oslo-Gardermoen
18h 00min, vanaf € 169
13 %
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 136
12 %
Retour al vanaf € 136,00
Voor maar € 136,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 18-11-19 en een terugvlucht op 22-11-19.

€ 136
goedkoop
€ 118
duur
€ 348

Vlucht van Amsterdam naar Reykjavik

De vliegroute Amsterdam Reykjavik brengt u snel naar de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Een stedentrip Reykjavik betekent de ideale combinatie van stad en natuur. In IJsland zijn unieke natuurverschijnselen te aanschouwen. In de zomer is er de middernachtszon; in de winter kunt u het Noorderlicht zien. Rondom Reykjavik ligt de ongerepte natuur, met volop geisers, gletsjers en watervallen. Niet te missen is het thermaalbad The Blue Lagoon, van nature rijk aan mineralen. Terug in de stad kunt u naar hartelust winkelen in de hippe boetiekjes aan de winkelstraat Laugarvegur. Hier ligt ook het centrum van Reykjaviks bruisende uitgaansleven, dat pas na middernacht losbarst.

...

Luchthavens in Reykjavik

Reykjaviks eigen luchthaven verzorgt bijna uitsluitend binnenlandse vluchten. Internationale vluchten landen op luchthaven Keflavik, ongeveer 50 km ten zuidwesten van Reykjavik. Wanneer u een directe vlucht naar Reykjavik heeft geboekt, dan is de vliegtijd 3 uur en 10 minuten. Bij een vlucht met overstap is de reistijd natuurlijk wat langer: meestal tussen de 6 en 7 uur. Vanaf de luchthaven rijden regelmatig bussen naar Reykjavik; de rit duurt ongeveer 45 minuten.

...

Goedkope vliegtickets AMS REK

Icelandair verzorgt dagelijks een directe vlucht Amsterdam Reykjavik. Verder zijn er meerdere voordelige vluchten naar Reykjavik, met overstaps in bijvoorbeeld Kopenhagen of Londen, aangeboden door Icelandair en SAS Scandinavian Airlines. Mocht u dicht bij de grens wonen, kijk dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Reykjavik (KEF) en (alleen in de zomer) Brussel (BRU) Reykjavik (KEF) of Düsseldorf (DUS) Reykjavik (KEF). Vluchten op deze routes worden verzorgd door Icelandair, WOW Air, Air Berlin en Lufthansa.

...