Vluchten van Brussel naar Bangkok

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar Bangkok

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar Bangkok (BKK) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Bangkok starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Bangkok te vinden

Populairste Airline: Swiss
De populairste airlines op de route Brussel – Bangkok zijn met 42 % Swiss, Turkish Airlines en Lufthansa.
Swiss
15 %
Turkish Airlines
14 %
Lufthansa
13 %
Goedkoopste maand: september
De maand waarin men van Brussel naar Bangkok reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in september gevlogen.
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdag. Hier reis je tot 7 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Zürich
De favoriete verbinding gaat via Zürich en word door 16 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Zürich
13h 40min, vanaf € 584
16 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
17h 50min, vanaf € 588
13 %
1 tussenstop Wenen
19h 00min, vanaf € 656
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Bangkok

Bangkok: van porseleinen torens tot watervaranen

Overal in de Thaise hoofdstad zie je de wats, de boeddhistische tempels. Soms ook met porseleinen torens! En tijdens een wandeling in het Lumphini Park kun je zo oog in oog komen te staan met een watervaraan. Weer 's wat anders dan een stadsmus.

Wij komen niet voor de regen

Voor het betere weer is de beste periode om Bangkok te bezoeken tussen november en juni. Tussen juni en november zit je in de maanden van het regenseizoen. In februari is het Wan Trut Chin, de eerste dag van het nieuwe jaar; op de Chinese kalender kunnen deze data in februari variëren. Van 13 tot 15 april is het Songkran, dan wordt het Thaise Nieuwjaar gevierd. In november kun je het Loi Krathong Festival of Light meebeleven. De precieze datum van deze feestdag is afhankelijk van de volle maan.
 

Nog even wat voorbereiden

Nederlandse paspoorthouders die via een luchthaven Thailand binnenkomen, hebben de eerste 30 dagen geen visum nodig. Bij binnenkomst over land mag je uiterlijk 15 dagen zonder visum. Wel dient het paspoort 6 maanden na aankomst nog geldig te zijn. Aanbevolen inentingen zijn hepatitis A, tyfus, tetanus, difterie, hondsdolheid en malaria profylaxe. Nog even een tip: Blijf lachen! Het wordt in Thailand als onbeleefd beschouwd om negatieve emoties te tonen. Ook boos worden is not done. De kosten voor levensonderhoud zijn veel lager dan in Nederland.

Hoe gaan we?

De Airport Rail Link stopt op de luchthaven direct voor de terminal. Vanaf BKK naar het centrum van Bangkok met de luchthaven Link Express, de rechtstreekse trein, kost ongeveer 100 THB. Hier kun je overstappen of een taxi nemen. Airport Link City Line (met stops) duurt langer, maar is iets goedkoper. Accommodatie begint bij ongeveer 360 THB. Populaire gebieden voor hotels zijn Sukhumvit Road, Chinatown, en Khao San Road. Openbaar vervoer is goedkoop, maar moeilijk te begrijpen. De metro is goedkoop. Taxi's zijn populair, snel en goedkoop. Tuk tuks zijn vaak tourist traps en duur.

Informatie over de vlucht: Brussel - Bangkok

Goedkoopste heenvlucht van € 378,99
Retourvlucht van € 510,00
Vluchttijd min. 11:00
Vliegtijd terugvlucht min. 12:35
Afstand 9273 km
Vluchten per week 5
Vertrekluchthaven Luchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek Vluchten vanuit België
Aankomstluchthaven Luchthaven Bangkok International Airport (BKK)
Land van bestemming Vluchten naar Thailand
Alternatieve routes naar Thailand
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs