Populairste Airline: Emirates
Op de route Bangkok – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Emirates.
Emirates
8 %
KLM
4 %
EVA Airways
2 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 53 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
30 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want woensdags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Dubai
De favoriete verbinding gaat via Dubai en word door 11 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Dubai
15h 05min, vanaf € 485
11 %
directe vlucht
11h 40min, vanaf € 610
8 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
17h 25min, vanaf € 615
8 %
Retour al vanaf  € 448,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 16.07.2018 en de terugvlucht op 06.08.2018. Ten opzichte van de gemiddelde prijs kan 26 % bespaard worden.

€ 448
goedkoop
€ 436
duur
€ 934

Geef mij maar Amsterdam

Het Rijksmuseum, de grachten, Het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis; het zijn iconen die Amsterdam zo bekend maken. De hoofdstad van Noord-Holland heeft allerlei culturele uitstapjes te bieden.

Aan de Amsterdamse grachten

 Amsterdam heeft talloze buurten waaronder de internationaal bekende Jordaan en de Nieuwmarktbuurt. Amsterdam is voornamelijk bekend dankzij de grachtengordel. Deze werd op 1 augustus 2010 zelfs geplaatst op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

...

Oranje boven!

 Amsterdam is op zijn best tijdens een van de vele feestdagen. Op 27 april wordt in Nederland Koningsdag gevierd, de verjaardag van Koning Willem Alexander. Op deze dag is de oranje gekleurde stad in feeststemming. In Amsterdam is er een grote vrijmarkt. De bekendste vrijmarkt is in het Vondelpark. Als Koningsdag op een zondag valt is de vrijmarkt op zaterdag. Op 5 mei word met Bevrijdingsdag het einde van de bezetting door Duitsland gevierd. Door het hele land zijn er verschillende bevrijdingsfestivals en concerten. 

...

Van Indonesisch to Antilliaans

 Amsterdam heeft vele eettentjes uit allerlei verschillende wereldkeukens. Probeer eens een authentieke Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse maaltijd! Pas op: in het toeristische gebied in Amsterdam ligt de prijs 50 tot 100% boven de norm. Achter het Centraal Station vaart er een gratis pontje over het EI ondermeer naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf en inmiddels een cultureel centrum. Vraag als je een taxi neemt van te voren aan de taxi chauffeur wat de rit kost om zo onverwachte hoge kosten te voorkomen. 

...

Vervoer in Nederland

 Vanaf luchthaven Schiphol is er een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam. De rit kost rond de 4 euro en duurt ongeveer 15 minuten. Bus 197 rijdt vanaf het Leidseplein in ongeveer 35 minuten naar Schiphol. Een taxirit naar de luchthaven kost ongeveer 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn prijzig. Een rit van ongeveer 10 minuten kan 15 tot 20 euro kosten. Een ticket dat 24 uur geldig is voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 euro. Kaartjes kunnen ook in de tram worden gekocht. 

...