Populairste Airline: Emirates
Op de route Bangkok – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Emirates.
Emirates
9 %
KLM
4 %
EVA Airways
0 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
3 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
77 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De prijzen variëren per dag van de week. woensdag zijn vliegtickets tot 17 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Dubai
Met 10 % van alle gemaakte boekingen is de route via Dubai het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Dubai
15h 05min, vanaf € 532
10 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
18h 50min, vanaf € 531
9 %
1 tussenstop Helsinki-Vantaa
15h 15min, vanaf € 638
8 %
Retour al vanaf € 419,00
Wie bijvoorbeeld op 06-11-19 heen en op 26-11-19 terugvliegt, reist voor € 419,00 bijzonder gunstig.

€ 419
goedkoop
€ 419
duur
€ 714

Geef mij maar Amsterdam

Het Rijksmuseum, de grachten, Het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis; het zijn iconen die Amsterdam zo bekend maken. De hoofdstad van Noord-Holland heeft allerlei culturele uitstapjes te bieden.

Aan de Amsterdamse grachten

 Amsterdam heeft talloze buurten waaronder de internationaal bekende Jordaan en de Nieuwmarktbuurt. Amsterdam is voornamelijk bekend dankzij de grachtengordel. Deze werd op 1 augustus 2010 zelfs geplaatst op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

...

Oranje boven!

 Amsterdam is op zijn best tijdens een van de vele feestdagen. Op 27 april wordt in Nederland Koningsdag gevierd, de verjaardag van Koning Willem Alexander. Op deze dag is de oranje gekleurde stad in feeststemming. In Amsterdam is er een grote vrijmarkt. De bekendste vrijmarkt is in het Vondelpark. Als Koningsdag op een zondag valt is de vrijmarkt op zaterdag. Op 5 mei word met Bevrijdingsdag het einde van de bezetting door Duitsland gevierd. Door het hele land zijn er verschillende bevrijdingsfestivals en concerten. 

...

Van Indonesisch to Antilliaans

 Amsterdam heeft vele eettentjes uit allerlei verschillende wereldkeukens. Probeer eens een authentieke Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse maaltijd! Pas op: in het toeristische gebied in Amsterdam ligt de prijs 50 tot 100% boven de norm. Achter het Centraal Station vaart er een gratis pontje over het EI ondermeer naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf en inmiddels een cultureel centrum. Vraag als je een taxi neemt van te voren aan de taxi chauffeur wat de rit kost om zo onverwachte hoge kosten te voorkomen. 

...

Vervoer in Nederland

 Vanaf luchthaven Schiphol is er een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam. De rit kost rond de 4 euro en duurt ongeveer 15 minuten. Bus 197 rijdt vanaf het Leidseplein in ongeveer 35 minuten naar Schiphol. Een taxirit naar de luchthaven kost ongeveer 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn prijzig. Een rit van ongeveer 10 minuten kan 15 tot 20 euro kosten. Een ticket dat 24 uur geldig is voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 euro. Kaartjes kunnen ook in de tram worden gekocht. 

...