Populairste Airline: Emirates
De meeste passagiers op de route Bangkok – Amsterdam reizen het liefste met Emirates.
Emirates
11 %
KLM
4 %
EVA Airways
2 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
6 weken voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
40 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zondag kan een vlucht tot 5 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Dubai
In het bijzonder de route via Dubai is met een boekingsaandeel van 12 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Dubai
20h 50min, vanaf € 588
12 %
1 tussenstop Helsinki-Vantaa
16h 50min, vanaf € 650
7 %
1 tussenstop Doha International Airport
16h 35min, vanaf € 550
7 %
Retour al vanaf € 532,00
Voor maar € 532,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 25-05-19 en een terugvlucht op 08-06-19.

€ 532
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Geef mij maar Amsterdam

Het Rijksmuseum, de grachten, Het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis; het zijn iconen die Amsterdam zo bekend maken. De hoofdstad van Noord-Holland heeft allerlei culturele uitstapjes te bieden.

Aan de Amsterdamse grachten

 Amsterdam heeft talloze buurten waaronder de internationaal bekende Jordaan en de Nieuwmarktbuurt. Amsterdam is voornamelijk bekend dankzij de grachtengordel. Deze werd op 1 augustus 2010 zelfs geplaatst op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

...

Oranje boven!

 Amsterdam is op zijn best tijdens een van de vele feestdagen. Op 27 april wordt in Nederland Koningsdag gevierd, de verjaardag van Koning Willem Alexander. Op deze dag is de oranje gekleurde stad in feeststemming. In Amsterdam is er een grote vrijmarkt. De bekendste vrijmarkt is in het Vondelpark. Als Koningsdag op een zondag valt is de vrijmarkt op zaterdag. Op 5 mei word met Bevrijdingsdag het einde van de bezetting door Duitsland gevierd. Door het hele land zijn er verschillende bevrijdingsfestivals en concerten. 

...

Van Indonesisch to Antilliaans

 Amsterdam heeft vele eettentjes uit allerlei verschillende wereldkeukens. Probeer eens een authentieke Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse maaltijd! Pas op: in het toeristische gebied in Amsterdam ligt de prijs 50 tot 100% boven de norm. Achter het Centraal Station vaart er een gratis pontje over het EI ondermeer naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf en inmiddels een cultureel centrum. Vraag als je een taxi neemt van te voren aan de taxi chauffeur wat de rit kost om zo onverwachte hoge kosten te voorkomen. 

...

Vervoer in Nederland

 Vanaf luchthaven Schiphol is er een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam. De rit kost rond de 4 euro en duurt ongeveer 15 minuten. Bus 197 rijdt vanaf het Leidseplein in ongeveer 35 minuten naar Schiphol. Een taxirit naar de luchthaven kost ongeveer 50 euro. Taxi's in Amsterdam zijn prijzig. Een rit van ongeveer 10 minuten kan 15 tot 20 euro kosten. Een ticket dat 24 uur geldig is voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 euro. Kaartjes kunnen ook in de tram worden gekocht. 

...