Vluchten van Düsseldorf naar Mallorca

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Düsseldorf naar Mallorca

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Düsseldorf (DUS) naar Mallorca (PMI) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Mallorca starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Mallorca te vinden

Populairste Airline: Condor
De route Düsseldorf – Mallorca word het meeste geboekt bij Condor.
Condor
25 %
Eurowings
18 %
Swiss
17 %
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen zaterdag. Hier reis je tot 55 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 38 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 15min, vanaf € 147
38 %
1 tussenstop Zürich
12h 55min, vanaf € 141
19 %
1 tussenstop München
04h 55min, vanaf € 154
15 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Mallorca

Favoriet in zomer en winter

Als hoofdeiland van de Balearen is Mallorca een belangrijke toeristische bestemming in de Middellandse Zee. Het Spaanse eiland beschikt over diverse badplaatsen, en valt ook op door zijn bijzondere druipsteengrotten.

Zomer en winter bijzondere evenementen

Mallorca heeft een aangenaam klimaat en kan het hele jaar door worden bezocht. Desondanks is het in de winter af en toe erg koud, waarbij december en januari soms zelfs sneeuw opleveren. Dit vormt een groot contrast met de zomermaanden, wanneer het juist erg warm kan worden. Het strandseizoen begint dan ook al in mei. Zowel ’s zomers als ’s winters worden bijzondere festiviteiten georganiseerd. Op 23 juni wordt de avond voor St. John gevierd met vuurwerk en muziek. Meer muziek is te horen op 19 en 20 januari, als het Festa de Sant Sebastiá wordt gehouden. Dit feest vindt plaats ter ere van de patroonheilige van Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland.

Voordelig vakantie-eiland

Voor een vakantie op Mallorca is geen visum vereist en volstaat een geldig paspoort. Omdat de Balearen tot het Spaanse grondgebied behoren, zijn Spaans en Catalaans er de voertalen. Op Mallorca spreken veel mensen echter ook een aardig woordje Engels. De kosten voor uit eten, uitgaan en de dagelijkse boodschappen liggen over het algemeen lager dan in Nederland. Ook het huren van auto of fiets is vrij goedkoop. Mallorca staat hierdoor bekend als relatief voordelig vakantieparadijs.

Overnachten tijdens hoogseizoen duurder

In de hoofdstad Palma en omgeving zijn voldoende hotels, hostels en andere overnachtingsmogelijkheden te vinden. De prijzen voor een hotelkamer beginnen vanaf vijftig euro, terwijl voor een hostel of b&b moet worden gerekend op bedragen vanaf twintig euro. In de maanden juli tot september liggen de prijzen voor een overnachting hoger. Vanaf de luchthaven is het negen kilometer naar het centrum van Palma. Buslijn 1 vertrekt elke vijftien minuten, en een busticket kost ongeveer drie euro. Met een ritprijs van rond de dertig euro zijn taxi’s stukken duurder. De stad heeft een goed en voordelig bus- en metronetwerk. Vanaf het centrale Plaza de España gaan bussen en treinen naar andere delen van Mallorca.

Informatie over de vlucht: Düsseldorf - Mallorca

Goedkoopste heenvlucht van € 70,62
Retourvlucht van € 100,05
Vluchttijd min. 02:20 / max. 02:30
Vliegtijd terugvlucht min. 02:25/ max. 02:40
Afstand 1343 km
Vluchten per week 31
Vertrekluchthaven Luchthaven Düsseldorf (DUS)
Land van vertrek Vluchten vanuit Duitsland
Aankomstluchthaven Luchthaven Palma de Mallorca (PMI)
Land van bestemming Vluchten naar Spanje
Alternatieve routes naar Spanje
Alternatieve vluchten naar Mallorca
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs