Vluchten van Düsseldorf naar Mallorca

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Mallorca te vinden

Populairste Airline: Laudamotion
De meeste passagiers op de route Düsseldorf – Mallorca reizen het liefste met Laudamotion.
Laudamotion
10 %
Eurowings
7 %
Condor
6 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 6 weken voor vertrek. Zo kan men tot 45 % besparen.
39 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdag. Hier reis je tot 50 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Düsseldorf – Mallorca boeken 32 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 15min, vanaf € 42
32 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
04h 40min, vanaf € 120
18 %
1 tussenstop München
06h 20min, vanaf € 108
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Mallorca

Favoriet in zomer en winter

Als hoofdeiland van de Balearen is Mallorca een belangrijke toeristische bestemming in de Middellandse Zee. Het Spaanse eiland beschikt over diverse badplaatsen, en valt ook op door zijn bijzondere druipsteengrotten.

Zomer en winter bijzondere evenementen

Mallorca heeft een aangenaam klimaat en kan het hele jaar door worden bezocht. Desondanks is het in de winter af en toe erg koud, waarbij december en januari soms zelfs sneeuw opleveren. Dit vormt een groot contrast met de zomermaanden, wanneer het juist erg warm kan worden. Het strandseizoen begint dan ook al in mei. Zowel ’s zomers als ’s winters worden bijzondere festiviteiten georganiseerd. Op 23 juni wordt de avond voor St. John gevierd met vuurwerk en muziek. Meer muziek is te horen op 19 en 20 januari, als het Festa de Sant Sebastiá wordt gehouden. Dit feest vindt plaats ter ere van de patroonheilige van Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland.

Voordelig vakantie-eiland

Voor een vakantie op Mallorca is geen visum vereist en volstaat een geldig paspoort. Omdat de Balearen tot het Spaanse grondgebied behoren, zijn Spaans en Catalaans er de voertalen. Op Mallorca spreken veel mensen echter ook een aardig woordje Engels. De kosten voor uit eten, uitgaan en de dagelijkse boodschappen liggen over het algemeen lager dan in Nederland. Ook het huren van auto of fiets is vrij goedkoop. Mallorca staat hierdoor bekend als relatief voordelig vakantieparadijs.

Overnachten tijdens hoogseizoen duurder

In de hoofdstad Palma en omgeving zijn voldoende hotels, hostels en andere overnachtingsmogelijkheden te vinden. De prijzen voor een hotelkamer beginnen vanaf vijftig euro, terwijl voor een hostel of b&b moet worden gerekend op bedragen vanaf twintig euro. In de maanden juli tot september liggen de prijzen voor een overnachting hoger. Vanaf de luchthaven is het negen kilometer naar het centrum van Palma. Buslijn 1 vertrekt elke vijftien minuten, en een busticket kost ongeveer drie euro. Met een ritprijs van rond de dertig euro zijn taxi’s stukken duurder. De stad heeft een goed en voordelig bus- en metronetwerk. Vanaf het centrale Plaza de España gaan bussen en treinen naar andere delen van Mallorca.

Informatie over de vlucht Düsseldorf - Mallorca
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Düsseldorf - Mallorca
  • Vluchttijd: min. 02:20 / max. 02:30
  • Afstand: 1343 km
  • Vluchten per week: 31
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 02:25 / max. 02:40
Topvliegroutes