Vluchten van Düsseldorf naar Tenerife Zuid

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Tenerife Zuid te vinden

Populairste Airline: bv. Condor, Laudamotion, TUI fly
4 % van de vluchten op de route Düsseldorf – Tenerife Zuid worden geboekt bij Condor.
Condor
4 %
Laudamotion
4 %
TUI fly
4 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 0 dagen voor vertrek het voordeligst. Tot 42 % kan men besparen.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag. Op deze dagen kan tot 8 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Op Düsseldorf naar Tenerife Zuid zijn directe vluchten met 16 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
04h 45min, vanaf € 145
16 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
07h 35min, vanaf € 212
13 %
1 tussenstop Lissabon
06h 55min, vanaf € 205
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Tenerife Zuid

Tenerife: Eiland van de eeuwige lente

Met verborgen baaitjes, lang uitgestrekte zandstranden, diepe ravijnen, exotische bossen en een vulkaan die het landschap vult biedt Tenerife een ongelooflijke variatie aan landschappen. Het Spaanse eiland is het grootste van de Canarische eilanden en is een populaire reisbestemming voor strandtoeristen. Of je nu komt om te relaxen op het strand, te wandelen in de prachtige natuur of om de Pico el Teide, de hoogste vulkaan van Spanje te beklimmen, Tenerife biedt voor iedere toerist heel wat ontspanningsmogelijkheden.

Eiland van de eeuwige lente

Tenerife wordt wel eens het eiland van de eeuwige lente genoemd. Hoewel het noorden van het eiland natter en koeler is dan het zuiden is het dus een reisbestemming die het hele jaar aantrekkelijk blijft. Het hoogseizoen mag dan wel van januari tot april lopen, de interessantste periode voor een reis naar Tenerife is ongetwijfeld de maand september wanneer het weer nog goed is en de accommodaties een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen. Wie graag carnaval viert heeft zeker ook mogelijkheden op het eiland, met name dan in de steden Santa Cruz en Puerto de la Cruz. Ook 30 mei is een dag om in het oog te houden. Dias de las islas Canarias is de feestdag van de Canarische eiland, gevierd met tal van lokale evenementen waar muziek, dans en festivals de bovenhand halen.

Strand, surfen en wandelen

In het warmere zuiden bevinden zich de belangrijkste badplaatsen. Vooral de stranden Los Cristianos en Playa de las Americas zijn erg populair. Het noorden van Tenerife biedt dan weer goede wandel- en surfmogelijkheden. Ondanks het feit dat de Canarische eiland erg toeristisch zijn liggen de restaurantprijzen iets lager dan in Nederland.

Goedkope taxi's

Vanaf het Tenerife zuid Airport voeren bussen je makkelijk naar de beste kustplaatsen. Een bus naar de hoofdstad Santa Cruz daarentegen neemt al gauw een uur in beslag en kost je zo’n negen euro. Taxis’s zijn goedkoper dan in Nederland en een optie voor wie het openbare vervoer van de Titsa busmaatschappij wil vermijden. Accommodaties vind je al vanaf 20 euro en driesterrenhotels al vanaf 35 euro.

Informatie over de vlucht Düsseldorf - Tenerife Zuid
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Düsseldorf - Tenerife Zuid
  • Vluchttijd: min. 04:35 / max. 04:55
  • Afstand: 3241 km
  • Vluchten per week: 26
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 04:35 / max. 04:55