Vluchten naar Tenerife

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Tenerife

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Tenerife TCI) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Tenerife zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tenerife reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Tenerife?

Het Spaanse eiland Tenerife is vanuit Nederland snel en gemakkelijk te bereiken. Na een vlucht van zo’n vier uur komt men aan op de luchthaven van het eiland. De luchtvaartmaatschappij Transavia Airlines vliegt rechtstreeks naar Tenerife vanaf de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Daarnaast vliegt de luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines direct van Maastricht naar Tenerife. Ook de luchtvaartmaatschappij easyJet vliegt vanaf Amsterdam direct naar Tenerife. Tot slot vertrekken de luchtvaartmaatschappijen Ryanair, Air Europa Lineas Aereas en KLM vanuit Nederland naar Tenerife met één tussenstop in bijvoorbeeld Madrid of Barcelona.

Wat is de beste tijd om naar Tenerife te reizen?

Tenerife kent een mild en aangenaam klimaat. Hierdoor is Tenerife het hele jaar door een fijne bestemming om vakantie te komen vieren. In de zomer wordt het over het algemeen niet extreem warm op het eiland, terwijl het in de winter niet extreem koud wordt. Wel kan er in de winter, met name in het noordelijke gedeelte van Tenerife, soms wat neerslag vallen. Het voordeel hiervan is wel dat dit stuk van het eiland extra groen is, en prachtige plekken kent om te wandelen.

Wat mag men in Tenerife niet missen?

Tenerife staat vooral bekend om de prachtige stranden. Toch valt er op het eiland veel meer te beleven dan alleen het bezoeken van het strand. Zo kent het eiland meerdere gezellige stadjes zoals La Laguna, La Orotava en Puerto de la Cruz. In deze stadjes zijn veel bijzondere plekken en gezellige restaurantjes en bars te vinden voor een hapje of drankje. Tot slot kent Tenerife veel mooie natuurgebieden zoals het natuurlijke zwembad El Caletón, de Masca-kloof en het nationale park met vulkaan, Pico del Teide.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Tenerife
Luchthaven
Alternatieve routes naar Spanje