Vluchten van Düsseldorf naar Wenen

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Düsseldorf naar Wenen

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Düsseldorf (DUS) naar Wenen (VIE) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Wenen starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Wenen te vinden

Populairste Airline: Austrian Airlines
Op de vliegroute Düsseldorf – Wenen kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Austrian Airlines.
Austrian Airlines
61 %
Eurowings
23 %
Swiss
10 %
Goedkoopste weekdag: maandag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 83 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 35min, vanaf € 117
83 %
1 tussenstop Zürich
07h 20min, vanaf € 177
10 %
1 tussenstop München
03h 15min, vanaf € 159
6 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Wenen

Wenen

In het hart van Europa ligt een wereldberoemde stad, waar zoveel aangeboden wordt dat letterlijk iedereen er iets kan vinden. Wenen is meer dan de hoofdstad van het mooie Oostenrijk, het is een stad vol hoogtepunten.

Verblijf

Er is voor iedere beurs een verblijf te vinden, van jeugdherberg tot 6 sterren hotel. Een aanrader is het Magdas hotel bij de Prater waar jonge vluchtelingen het hotelvak leren. Het is een stad met uitstekend - en betaalbaar OV, terwijl het centrum heel beloopbaar is. Je kunt deze prachtige stad van maart tot en met oktober goed bezoeken, waarbij geldt dat het er tijdens de zomerweken behoorlijk warm zijn kan.

Wenen

Wenen is de stad waar vroeger Oost en West onderhandelden over de vrijlating van spionnen. De stad waar de Verenigde Naties sinds de oprichting aanwezig zijn, waar de legendarische keizerin Sissi woonde en waar kunstenaars als Klimt hun verblijf hadden. Het is een stad, die de pracht en praal van het Habsburgse rijk toont, waar de koffiehuizen een tempel zijn en waar je heerlijk kunt eten. Denk maar aan de beroemde Sacher taart, ontstaan in het Sacher hotel dat tegenover de Opera ligt. Hier vindt jaarlijks het beroemde Opernball plaats. In deze stad vind je ook het oudste pretpark ter wereld, de beroemde Prater met zijn reuzenrad dat iedereen wel eens op een foto gezien heeft. Wenen is ook de stad van jonge kunstenaars en van het Hundertwasser huis, dat in het Rote Viertel, de oude arbeiderswijk ligt.

Reis

Na een korte vlucht land je op het vliegveld Wenen, van waar je met de CAT of de metro richting de stad verder reist. De hoge snelheidstrein kost 12€ en heeft net geen kwartier nodig, terwijl de metro rond de 5€ kost, maar de reis wel een klein uurtje in beslag neemt. Het kan, als je met 4 personen bent, misschien makkelijker zijn om een taxi te nemen. Vraag wel eerst even wat het gaat kosten. Vliegen op Wenen kun je iedere dag. Vliegen is stukken goedkoper en uiteraard sneller dan de reis met de auto of de trein.

Informatie over de vlucht: Düsseldorf - Wenen

Retourvlucht van € 133,34
Vluchttijd min. 01:35 / max. 02:00
Vliegtijd terugvlucht min. 01:35/ max. 02:00
Afstand 789 km
Vluchten per week 78
Vertrekluchthaven Luchthaven Düsseldorf (DUS)
Land van vertrek Vluchten vanuit Duitsland
Aankomstluchthaven Luchthaven Wenen (VIE)
Land van bestemming Vluchten naar Oostenrijk
Alternatieve routes naar Oostenrijk
Alternatieve vluchten naar Wenen
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs