Populairste Airline: KLM
Met 11 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met KLM.
KLM
11 %
easyJet
10 %
Austrian Airlines
8 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 weken voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 49 % bespaard worden.
23 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
50 % van alle boekingen op de route van Wenen naar Amsterdam worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 55min, vanaf € 90
50 %
1 tussenstop Barcelona
14h 40min, vanaf € 194
15 %
1 tussenstop Lyon-Saint-Exupéry (Satolas)
08h 35min, vanaf € 123
11 %
Retour al vanaf € 90,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 05-09-19 en de terugvlucht op 23-09-19.

€ 90
goedkoop
€ 90
duur
€ 106

Welkom in Amsterdam!

Op citytrip naar Amsterdam? Goede keuze! De stad van de mooie grachtenpanden, de bijzondere historie, de lekkere kaas en kleurrijke tulpen verwelkomt je met alle liefde. Ieder jaar komen er duizenden toeristen richting Amsterdam om te genieten van al het speciale wat de stad te bieden heeft. Wandel uren langs de grachten, drink een kopje koffie in de zon, bezoek het Rijksmuseum, maak een rondvaart over het water en vergaap je aan de Hollandse luchten. We hebben tips voor Amsterdam voor je op een rij gezet.

...

Beste reistijd: leuke evenementen en feesten

Ieder jaar zijn er leuke evenementen en feesten te vinden in Amsterdam. Wil je aanwezig zijn bij het grootste feest van de stad? Kom dan op Koningsdag op 27 april naar Amsterdam. De hele stad staat dan in het teken van de verjaardag van koning Willem-Alexander met muziek, rommelmarkten en feesten. Op 5 mei wordt de bevrijding van Nazi-Duitsland gevierd met muziek op diverse plekken in de stad. Deze twee feesten zijn dus goed te combineren in één vakantie!

...

Vóór de reis: tips

Zoek voordat je naar Amsterdam gaat alvast wat informatie over leuke restaurants en hotspots. Probeer bijvoorbeeld ook eens een Indonesisch of Surinaams restaurant in de stad in plaats van de grotere toeristenketens. Probeer bijvoorbeeld een van de sfeervolle restaurants net buiten het centrum zoals Yoepz in De Pijp of Anne & Max in Oud-Zuid. Of ga met het gratis pontje achter het Centraal Station naar Amsterdam-Noord voor een hapje bij Paradiso-Noord of Pllek.

...

Tijdens je reis: tips

De meeste mensen vliegen op Schiphol: pak vanaf daar de trein naar Amsterdam Centraal die er vijftien minuten over doet en ongeveer vier euro kost. Ben je op zoek naar een goedkoop verblijf in Amsterdam? Verblijf dan vanaf 20 euro per nacht in een van de vele hostels van de stad. Goedkope hotels heb je al beginnend bij 45 euro per nacht. Houd er rekening mee dat taxi's in Amsterdam prijzig zijn. Het is goedkoper om een dagkaart te kopen voor het openbaar vervoer à ongeveer acht euro.

...