Populairste Airline: easyJet
10 % van de vluchten op de route Wenen – Amsterdam worden geboekt bij easyJet.
easyJet
10 %
KLM
7 %
Anisec/LEVEL
5 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 41 % bespaard worden.
84 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Wenen – Amsterdam boeken 40 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 55min, vanaf € 88
40 %
1 tussenstop Barcelona
16h 30min, vanaf € 208
18 %
1 tussenstop Zürich
03h 55min, vanaf € 149
10 %

Welkom in Amsterdam!

Op citytrip naar Amsterdam? Goede keuze! De stad van de mooie grachtenpanden, de bijzondere historie, de lekkere kaas en kleurrijke tulpen verwelkomt je met alle liefde. Ieder jaar komen er duizenden toeristen richting Amsterdam om te genieten van al het speciale wat de stad te bieden heeft. Wandel uren langs de grachten, drink een kopje koffie in de zon, bezoek het Rijksmuseum, maak een rondvaart over het water en vergaap je aan de Hollandse luchten. We hebben tips voor Amsterdam voor je op een rij gezet.

...

Beste reistijd: leuke evenementen en feesten

Ieder jaar zijn er leuke evenementen en feesten te vinden in Amsterdam. Wil je aanwezig zijn bij het grootste feest van de stad? Kom dan op Koningsdag op 27 april naar Amsterdam. De hele stad staat dan in het teken van de verjaardag van koning Willem-Alexander met muziek, rommelmarkten en feesten. Op 5 mei wordt de bevrijding van Nazi-Duitsland gevierd met muziek op diverse plekken in de stad. Deze twee feesten zijn dus goed te combineren in één vakantie!

...

Vóór de reis: tips

Zoek voordat je naar Amsterdam gaat alvast wat informatie over leuke restaurants en hotspots. Probeer bijvoorbeeld ook eens een Indonesisch of Surinaams restaurant in de stad in plaats van de grotere toeristenketens. Probeer bijvoorbeeld een van de sfeervolle restaurants net buiten het centrum zoals Yoepz in De Pijp of Anne & Max in Oud-Zuid. Of ga met het gratis pontje achter het Centraal Station naar Amsterdam-Noord voor een hapje bij Paradiso-Noord of Pllek.

...

Tijdens je reis: tips

De meeste mensen vliegen op Schiphol: pak vanaf daar de trein naar Amsterdam Centraal die er vijftien minuten over doet en ongeveer vier euro kost. Ben je op zoek naar een goedkoop verblijf in Amsterdam? Verblijf dan vanaf 20 euro per nacht in een van de vele hostels van de stad. Goedkope hotels heb je al beginnend bij 45 euro per nacht. Houd er rekening mee dat taxi's in Amsterdam prijzig zijn. Het is goedkoper om een dagkaart te kopen voor het openbaar vervoer à ongeveer acht euro.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound
Informatie over de vlucht Wenen - Amsterdam
Vluchtinformatie Wenen - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 01:55 / max. 02:05
  • Afstand: 961 km
  • Vluchten per week: 60
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 01:45 / max. 02:00
Topvliegroutes