Vluchten van Eindhoven naar Berlijn

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Eindhoven naar Berlijn

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Eindhoven (EIN) naar Berlijn (BER) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Berlijn starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Eindhoven naar Berlijn te vinden

Populairste Airline: KLM
KLM, Wizz Air Malta en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 89 % het meest geboekt.
KLM
65 %
Wizz Air Malta
16 %
Transavia
8 %
Populairste verbindung: via Amsterdam
82 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Amsterdam.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
16h 20min, vanaf € 143
82 %
1 tussenstop Tirana - Nënë Tereza
09h 50min, vanaf € 167
14 %
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Parijs-Charles de Gaulle
11h 00min, vanaf € 370
5 %

Nuttige informatie over de vlucht van Eindhoven naar Berlijn

Bist du ein Berliner?

Berlijn speelde een cruciale rol in onze Europese geschiedenis, maar ontpopte zich in een mum van tijd tot hippe hoofdstad, waar hoogstaande cultuur zowel met de fiets als met de boot bereikbaar is.

Film, mode of kerst naar keuze

Berlijn leeft, het hele jaar door. Op 1 mei viert men Kreuzberg met de nodige demonstraties en muziek, gevolgd door het Fête de la Musique op 21 juni. In de koude winters duiken overal kerstmarkten op en in februari vindt het prestigieuze Berlinale Filmfestival plaats. In januari en juli is er een Fashion Week.

Berlijn op twee wielen

In Berlijn ben je vaak goedkoper af dan in Nederland. Betalen met een creditcard is echter niet overal mogelijk. En waarom niet besparen op vervoer door de verschillende wijken in de stad met de fiets te verkennen? Op talrijke locaties verhuurt men fietsen tegen een lage prijs. Dankzij de vele vlakke fietspaden ontdek je snel het eigen karakter van iedere buurt.

WelcomeCard in zee van vervoersmogelijkheden

De gemakkelijkste manier om vanuit Berlin Brandenburg Airport naar het centrum te komen is om een van de regionale treinen of de S-Bahn te nemen. Je kunt natuurlijk ook een bus of een taxi nemen. Kaartjes voor het hele openbaar vervoer kosten ongeveer 3,60 euro. Al naar gelang de bestemming moet je voor de reis minstens 30 minuten inplannen.

In het centrum gaan toeristen vaak op hotel in de Friedrichstraße, Alexanderplatz en Zoologischer Garten, waar je vanaf 35 euro kan slapen. In de hostels kan je vanaf 10 euro per nacht terecht.

Voor het openbaar vervoer kies je voor de bus, trein, metro, tram of … de boot! Taxi’s zijn goedkoper dan in Nederland. Voor afstanden korter dan 2 kilometer rekent men soms een speciaal tarief aan (“Kurzstrecke”). Tickets voor metro en S-Bahn valideer je voor de rit aan stempelapparaten. Als toerist is de Berlin WelcomeCard een aanrader. Hiermee krijg je toegang tot het openbaar vervoer en daarbovenop nog eens 50% korting voor talrijke musea en attracties.

Informatie over de vlucht: Eindhoven - Berlijn

Retourvlucht van € 119,65
Afstand 562 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Eindhoven (EIN)
Aankomstluchthaven Luchthaven Berlijn Brandenburg (BER)
Land van bestemming Vluchten naar Duitsland
Alternatieve routes naar Duitsland
Alternatieve vluchten naar Berlijn
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs