Vluchten van Frankfurt naar Bangkok

Tips en tricks om goedkope vluchten van Frankfurt naar Bangkok te vinden

Populairste Airline: Austrian Airlines
Austrian Airlines, Lufthansa en Thai Airways zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 16 % het meest geboekt.
Austrian Airlines
8 %
Lufthansa
4 %
Thai Airways
4 %
Tip: 18 dagen voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 18 dagen voor vertrek. Zo kan men tot 44 % besparen.
18 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zaterdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Wenen
Een vlucht met tussenstop in Wenen is met 14 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Wenen
13h 30min, vanaf € 535
14 %
directe vlucht
11h 10min, vanaf € 581
8 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
16h 30min, vanaf € 516
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Frankfurt naar Bangkok

Over Bangkok

Bangkok, gelegen aan de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier is de hoofdstad van Thailand. De Thaise naam is Krung Thep. De huidige stad bestaat pas sinds 1768 en is gesticht door koning Taksin

Wanneer Bangkok bezoeken

Toerisme is belangrijk voor de stad. De gemiddelde maximumtemperatuur ligt het gehele jaar boven de 30 graden waarbij het regenseizoen, met zijn kenmerkende korte maar zeer stevige buien, tussen juni en november valt. Hou hier wel rekening mee. Een bijzondere feestdagen is de "Wan Trut Chin", de eerste dag van het nieuwe jaar die door het gebruik van de Chinese kalender steeds op een andere dag in februari valt. Op 13-15 april is het Thaise nieuwjaarsfeest onder de naam "Songkran". November heeft het "Loi Krathong" Festival of Light festival. Dit valt altijd samen met de volle maan.

Informatie voor aanvang van de reis

Zolang het Nederlandse paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Thailand, is er 30 dagen geen visumplicht bij binnenkomst via een luchthaven, en 15 dagen bij binnenkomst over land. Er is een aanbeveling om vooraf vaccinaties te helen voor hepatitis A, tyfus, tetanus, Dyphtheria, en hondsdolheid. Ook zal bescherming tegen malaria nodig zijn. Raadpleeg hiervoor uw huisarts. Bangkok is niet onveiliger dan Europese steden. Bescherm uw persoonlijke eigendommen wel met verstand. Thailand is veel goedkoper dan Nederland. Probeer in de nabijheid van de bevolking altijd vriendelijk te zijn en te lachen. De Thai ervaren boosheid en negatieve emotie namelijk als een vorm van onbeleefdheid.

Praktische informatie

het centrum van Bangkok is vanaf de luchthaven te bereiken via de Link Express. Deze rechtstreekse trein kost ongeveer 100THB. Goedkoper maar langzamer is de Airport Link City Line, een stoptrein met dezelfde eindbestemming. Vanuit het centrum zijn er goedkope metro en busverbindingen die wel soms lastig te doorgronden zijn. Een goed alternatief zijn de vele goedkope taxi's. Tuk-tuks zijn een optie, echter vaak te duur voor het gebodene. Er zijn volop slaapgelegenheden rondom de gebieden Sukhumvit Road, Chinatown, Khao San Road. De prijzen beginnen vanaf 360BTH.

Informatie over de vlucht: Frankfurt - Bangkok

Goedkoopste heenvlucht van € 387,99
Retourvlucht van € 545,99
Vluchttijd min. 10:40 / max. 12:30
Vliegtijd terugvlucht min. 12:00/ max. 13:40
Afstand 9012 km
Vluchten per week 24
Vertrekluchthaven Frankfurt-Main (FRA)
Land van vertrek Duitsland
Aankomstluchthaven Bangkok International Airport (BKK)
Land van bestemming Thailand
Alternatieve vluchten naar Bangkok
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs