Vluchten van Frankfurt naar Bangkok

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Frankfurt naar Bangkok

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Frankfurt (FRA) naar Bangkok (BKK) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Bangkok starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Frankfurt naar Bangkok te vinden

Populairste Airline: Air China
Op de route Frankfurt – Bangkok word bij voorkeur met Air China gevlogen.
Air China
20 %
Turkish Airlines
13 %
Saudia
8 %
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 9 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Peking - International
Met 14 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Peking - International favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Peking Capital International Airport
22h 50min, vanaf € 491
14 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
17h 00min, vanaf € 750
14 %
1 tussenstop Zürich
31h 45min, vanaf € 621
7 %

Nuttige informatie over de vlucht van Frankfurt naar Bangkok

Over Bangkok

Bangkok, gelegen aan de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier is de hoofdstad van Thailand. De Thaise naam is Krung Thep. De huidige stad bestaat pas sinds 1768 en is gesticht door koning Taksin

Wanneer Bangkok bezoeken

Toerisme is belangrijk voor de stad. De gemiddelde maximumtemperatuur ligt het gehele jaar boven de 30 graden waarbij het regenseizoen, met zijn kenmerkende korte maar zeer stevige buien, tussen juni en november valt. Hou hier wel rekening mee. Een bijzondere feestdagen is de "Wan Trut Chin", de eerste dag van het nieuwe jaar die door het gebruik van de Chinese kalender steeds op een andere dag in februari valt. Op 13-15 april is het Thaise nieuwjaarsfeest onder de naam "Songkran". November heeft het "Loi Krathong" Festival of Light festival. Dit valt altijd samen met de volle maan.

Informatie voor aanvang van de reis

Zolang het Nederlandse paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Thailand, is er 30 dagen geen visumplicht bij binnenkomst via een luchthaven, en 15 dagen bij binnenkomst over land. Er is een aanbeveling om vooraf vaccinaties te helen voor hepatitis A, tyfus, tetanus, Dyphtheria, en hondsdolheid. Ook zal bescherming tegen malaria nodig zijn. Raadpleeg hiervoor uw huisarts. Bangkok is niet onveiliger dan Europese steden. Bescherm uw persoonlijke eigendommen wel met verstand. Thailand is veel goedkoper dan Nederland. Probeer in de nabijheid van de bevolking altijd vriendelijk te zijn en te lachen. De Thai ervaren boosheid en negatieve emotie namelijk als een vorm van onbeleefdheid.

Praktische informatie

het centrum van Bangkok is vanaf de luchthaven te bereiken via de Link Express. Deze rechtstreekse trein kost ongeveer 100THB. Goedkoper maar langzamer is de Airport Link City Line, een stoptrein met dezelfde eindbestemming. Vanuit het centrum zijn er goedkope metro en busverbindingen die wel soms lastig te doorgronden zijn. Een goed alternatief zijn de vele goedkope taxi's. Tuk-tuks zijn een optie, echter vaak te duur voor het gebodene. Er zijn volop slaapgelegenheden rondom de gebieden Sukhumvit Road, Chinatown, Khao San Road. De prijzen beginnen vanaf 360BTH.

Informatie over de vlucht: Frankfurt - Bangkok

Goedkoopste heenvlucht van € 487,00
Retourvlucht van € 544,99
Vluchttijd min. 10:40 / max. 12:30
Vliegtijd terugvlucht min. 12:00/ max. 13:40
Afstand 9012 km
Vluchten per week 24
Vertrekluchthaven Luchthaven Frankfurt-Main (FRA)
Land van vertrek Vluchten vanuit Duitsland
Aankomstluchthaven Luchthaven Bangkok International Airport (BKK)
Land van bestemming Vluchten naar Thailand
Alternatieve routes naar Thailand
Alternatieve vluchten naar Bangkok