Populairste Airline: bv. Austrian Airlines, Aeroflot
De meeste passagiers op de route Düsseldorf – Bangkok reizen het liefste met Austrian Airlines.
Austrian Airlines
7 %
Aeroflot
7 %
Eurowings
2 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 61 % besparen.
90 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op donderdag kan een vlucht tot 14 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Wenen
Vluchten via Wenen zijn op deze route met 10 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Wenen
23h 10min, vanaf € 522
10 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
13h 45min, vanaf € 476
9 %
1 tussenstop Zürich
32h 40min, vanaf € 526
8 %
Retour al vanaf € 383,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 08.11.2018 inclusief terugvlucht op 29.11.2018 is op dit moment € 383,00.

€ 383
goedkoop
€ 383
duur
€ 1 127

Tips: uw trip naar Bangkok

Wanneer u een bezoek brengt aan Bangkok, krijgt u de grooste stad in heel Thailand te zien. Naast het feit dat het de hoofdstad is, wonen er bijzonder veel mensen en is het er ook op cultureel vlak een zeer diverse omgeving. Wanneer u een bezoek brengt aan de Bangkok, begeeft u zich in de grootste Thaise stad en dat kan overrompelend zijn. Daarom vindt u in dit artikel enkele tips die u zullen helpen uw reis naar Bangkok op een goede manier te doen verlopen.

...

Uw trip op de kalender

Alvorens u op het vliegtuig stapt, is het belangrijk rekening te houden met de verschillende seizoenen en periodes van drukte. In de eerste plaats dient opgemerkt te worden dat tijdens wat voor Nederland het typische zomerseizoen is, in Thailand het regenseizoen plaatsvindt. Tussen juni en november valt er met ander woorden meer neerslag dan gewoonlijk. Opmerkelijke feestdag is Wan Trut Chin, waarop het Chinese Nieuwjaar gevierd wordt. Deze dag valt elk jaar op een telkens andere dag in februari. Daarnaast vindt in november, wanneer hangt af van wanneer de volle maan valt, het Loi Krathong Festival of Light plaats. Dit is absoluut een evenement dat bijzonder is als buitenstaander en dat heel erg gevierd wordt in Bangkok.

...

Voor u vertrekt

Voor een reis naar Bangkok is een paspoort dat minstens nog 6 maanden geldig is bij dag van vertrek, verder kan u de eerste 30 dagen van uw verblijf zonder visum door het land reizen. Kleine tip is ook dat u uw lachspieren maar beter kan trainen, want het wordt in Thailand als zeer onbeleefd ervaren wanneer u ingehouden woede vertoont. Verder is Thailand veel goedkoper dan Nederland, profiteer hier dus ten volle van.

...

Tips ter plaatse

Het openbaar vervoer is dan wel niet duur, maar wel moeilijk te begrijpen als toerist. Beter doet u beroep op een taxi, want deze zijn zowel snel als goedkoop. Tuk Tuks zijn dan weer typische tourist traps die u een stuk armer zullen maken zonder daartegenover efficiënter dan een standaard taxi te zijn. Maak er in ieder geval een bijzondere reis van!

...