Populairste Airline: Lufthansa
Lufthansa is met 7 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Lufthansa
7 %
Swiss
6 %
Eurowings
0 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 4 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 440,00.
122 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: mei
In mei is de prijs met € 412,00, 20 % onder de gemiddelde prijs.
Goedkoopste weekdag: woensdag
De prijzen variëren per dag van de week. woensdags zijn vliegtickets tot 8 % gunstiger.
Populairste verbindung: via München
Op deze route zijn vluchten via München met een aandeel van 7 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop München
16h 00min, vanaf € 532
7 %
1 tussenstop Zürich
32h 50min, vanaf € 502
7 %
1 tussenstop Wenen
13h 20min, vanaf € 523
7 %
Retour al vanaf € 400,00
Voor maar € 400,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 28.11.2018 en een terugvlucht op 24.12.2018. vergeleken met de gemiddelde prijs, bespaart u op dit moment 36 %.

€ 400
goedkoop
€ 400
duur
€ 1 140

Tips: uw trip naar Bangkok

Wanneer u een bezoek brengt aan Bangkok, krijgt u de grooste stad in heel Thailand te zien. Naast het feit dat het de hoofdstad is, wonen er bijzonder veel mensen en is het er ook op cultureel vlak een zeer diverse omgeving. Wanneer u een bezoek brengt aan de Bangkok, begeeft u zich in de grootste Thaise stad en dat kan overrompelend zijn. Daarom vindt u in dit artikel enkele tips die u zullen helpen uw reis naar Bangkok op een goede manier te doen verlopen.

...

Uw trip op de kalender

Alvorens u op het vliegtuig stapt, is het belangrijk rekening te houden met de verschillende seizoenen en periodes van drukte. In de eerste plaats dient opgemerkt te worden dat tijdens wat voor Nederland het typische zomerseizoen is, in Thailand het regenseizoen plaatsvindt. Tussen juni en november valt er met ander woorden meer neerslag dan gewoonlijk. Opmerkelijke feestdag is Wan Trut Chin, waarop het Chinese Nieuwjaar gevierd wordt. Deze dag valt elk jaar op een telkens andere dag in februari. Daarnaast vindt in november, wanneer hangt af van wanneer de volle maan valt, het Loi Krathong Festival of Light plaats. Dit is absoluut een evenement dat bijzonder is als buitenstaander en dat heel erg gevierd wordt in Bangkok.

...

Voor u vertrekt

Voor een reis naar Bangkok is een paspoort dat minstens nog 6 maanden geldig is bij dag van vertrek, verder kan u de eerste 30 dagen van uw verblijf zonder visum door het land reizen. Kleine tip is ook dat u uw lachspieren maar beter kan trainen, want het wordt in Thailand als zeer onbeleefd ervaren wanneer u ingehouden woede vertoont. Verder is Thailand veel goedkoper dan Nederland, profiteer hier dus ten volle van.

...

Tips ter plaatse

Het openbaar vervoer is dan wel niet duur, maar wel moeilijk te begrijpen als toerist. Beter doet u beroep op een taxi, want deze zijn zowel snel als goedkoop. Tuk Tuks zijn dan weer typische tourist traps die u een stuk armer zullen maken zonder daartegenover efficiënter dan een standaard taxi te zijn. Maak er in ieder geval een bijzondere reis van!

...