Populairste Airline: bv. Lufthansa, Aeroflot
Met 6 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Lufthansa.
Lufthansa
6 %
Aeroflot
6 %
Turkish Airlines
5 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 6 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 53 % bespaard worden.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De prijzen variëren per dag van de week. maandags zijn vliegtickets tot 14 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Parijs en Mumbai
Met 8 % van alle gemaakte boekingen is de route via Parijs en Mumbai het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Parijs-Charles de Gaulle Mumbai (Bombay)
17h 00min, vanaf € 588
8 %
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Mumbai (Bombay)
17h 35min, vanaf € 618
7 %
1 tussenstop Zürich
13h 45min, vanaf € 527
6 %
Retour al vanaf € 335,00
Een retourvlucht voor slechts € 335,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 13.08.2018 en een terugvlucht op 31.08.2018. Tot 41 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 335
goedkoop
€ 335
duur
€ 979

Tips: uw trip naar Bangkok

Wanneer u een bezoek brengt aan Bangkok, krijgt u de grooste stad in heel Thailand te zien. Naast het feit dat het de hoofdstad is, wonen er bijzonder veel mensen en is het er ook op cultureel vlak een zeer diverse omgeving. Wanneer u een bezoek brengt aan de Bangkok, begeeft u zich in de grootste Thaise stad en dat kan overrompelend zijn. Daarom vindt u in dit artikel enkele tips die u zullen helpen uw reis naar Bangkok op een goede manier te doen verlopen.

...

Uw trip op de kalender

Alvorens u op het vliegtuig stapt, is het belangrijk rekening te houden met de verschillende seizoenen en periodes van drukte. In de eerste plaats dient opgemerkt te worden dat tijdens wat voor Nederland het typische zomerseizoen is, in Thailand het regenseizoen plaatsvindt. Tussen juni en november valt er met ander woorden meer neerslag dan gewoonlijk. Opmerkelijke feestdag is Wan Trut Chin, waarop het Chinese Nieuwjaar gevierd wordt. Deze dag valt elk jaar op een telkens andere dag in februari. Daarnaast vindt in november, wanneer hangt af van wanneer de volle maan valt, het Loi Krathong Festival of Light plaats. Dit is absoluut een evenement dat bijzonder is als buitenstaander en dat heel erg gevierd wordt in Bangkok.

...

Voor u vertrekt

Voor een reis naar Bangkok is een paspoort dat minstens nog 6 maanden geldig is bij dag van vertrek, verder kan u de eerste 30 dagen van uw verblijf zonder visum door het land reizen. Kleine tip is ook dat u uw lachspieren maar beter kan trainen, want het wordt in Thailand als zeer onbeleefd ervaren wanneer u ingehouden woede vertoont. Verder is Thailand veel goedkoper dan Nederland, profiteer hier dus ten volle van.

...

Tips ter plaatse

Het openbaar vervoer is dan wel niet duur, maar wel moeilijk te begrijpen als toerist. Beter doet u beroep op een taxi, want deze zijn zowel snel als goedkoop. Tuk Tuks zijn dan weer typische tourist traps die u een stuk armer zullen maken zonder daartegenover efficiënter dan een standaard taxi te zijn. Maak er in ieder geval een bijzondere reis van!

...