Populairste Airline: bv. Lufthansa, Turkish Airlines
7 % van de vluchten op de route Düsseldorf – Bangkok worden geboekt bij Lufthansa.
Lufthansa
7 %
Turkish Airlines
7 %
Aeroflot
5 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 3 weken voor take off. Hier betaal je slechts € 417,00.
23 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zondag kan een vlucht tot 6 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via München
8 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in München.
verbinding
boekingen
1 tussenstop München
13h 35min, vanaf € 491
8 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 10min, vanaf € 509
8 %
1 tussenstop Wenen
13h 20min, vanaf € 519
7 %

Tips: uw trip naar Bangkok

Wanneer u een bezoek brengt aan Bangkok, krijgt u de grooste stad in heel Thailand te zien. Naast het feit dat het de hoofdstad is, wonen er bijzonder veel mensen en is het er ook op cultureel vlak een zeer diverse omgeving. Wanneer u een bezoek brengt aan de Bangkok, begeeft u zich in de grootste Thaise stad en dat kan overrompelend zijn. Daarom vindt u in dit artikel enkele tips die u zullen helpen uw reis naar Bangkok op een goede manier te doen verlopen.

...

Uw trip op de kalender

Alvorens u op het vliegtuig stapt, is het belangrijk rekening te houden met de verschillende seizoenen en periodes van drukte. In de eerste plaats dient opgemerkt te worden dat tijdens wat voor Nederland het typische zomerseizoen is, in Thailand het regenseizoen plaatsvindt. Tussen juni en november valt er met ander woorden meer neerslag dan gewoonlijk. Opmerkelijke feestdag is Wan Trut Chin, waarop het Chinese Nieuwjaar gevierd wordt. Deze dag valt elk jaar op een telkens andere dag in februari. Daarnaast vindt in november, wanneer hangt af van wanneer de volle maan valt, het Loi Krathong Festival of Light plaats. Dit is absoluut een evenement dat bijzonder is als buitenstaander en dat heel erg gevierd wordt in Bangkok.

...

Voor u vertrekt

Voor een reis naar Bangkok is een paspoort dat minstens nog 6 maanden geldig is bij dag van vertrek, verder kan u de eerste 30 dagen van uw verblijf zonder visum door het land reizen. Kleine tip is ook dat u uw lachspieren maar beter kan trainen, want het wordt in Thailand als zeer onbeleefd ervaren wanneer u ingehouden woede vertoont. Verder is Thailand veel goedkoper dan Nederland, profiteer hier dus ten volle van.

...

Tips ter plaatse

Het openbaar vervoer is dan wel niet duur, maar wel moeilijk te begrijpen als toerist. Beter doet u beroep op een taxi, want deze zijn zowel snel als goedkoop. Tuk Tuks zijn dan weer typische tourist traps die u een stuk armer zullen maken zonder daartegenover efficiënter dan een standaard taxi te zijn. Maak er in ieder geval een bijzondere reis van!

...