Vluchten van Düsseldorf naar Aruba

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Aruba te vinden

Populairste Airline: KLM
KLM, Delta en Lufthansa zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 13 % het meest geboekt.
KLM
6 %
Delta
4 %
Lufthansa
3 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 51 % kan men besparen.
28 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De prijzen variëren per dag van de week. donderdag zijn vliegtickets tot 28 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Madrid en Miami
In het bijzonder de route via Madrid en Miami is met een boekingsaandeel van 23 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Madrid-Barajas Miami International Airport, FL
19h 30min, vanaf € 896
23 %
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
30h 00min, vanaf € 923
15 %
2 tussenstops Parijs-Charles de Gaulle Amsterdam Schiphol
16h 10min, vanaf € 553
14 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Aruba

Uw reis naar Aruba: tips

Of het nu om een blitzbezoek aan Oranjestad gaat of een langere trip doorheen het land: afreizen naar het tropische Aruba staat garant voor een bijzondere ervaring waarin u in contact komt met diverse en afwijkende culturen. Gezien het behoorlijk spannend is om een verre reis als die naar Aruba te maken, vindt u in dit artikel enkele praktische tips die u helpen uw bezoek aan Aruba in goede banen te doen leiden.

Uw reis plannen

Qua klimaat is Aruba meteen een schot in de roos. Gezien er het hele jaar lang ongeveer 29 graden is, hoeft u niet specifiek rekening te houden met de weersomstandigheden zoals u dat normaal zou doen. Aruba heeft echter wel enkele festiviteiten die invloed kunnen hebben op wanneer u uw reis inplant. 25 januari is het zo Betico Croes-dag, waarop in Oranjestad de verjaardag gevierd wordt van de iconische onderwijzer die centraal stat in de onafhankelijkheid van Nederland. Daarnaast is in oktober het Caribbean Sea Jazz Festival de moeite waard. Voor filmliefhebbers wordt het Aruba International Film Festival, waar u vanzelfsprekend verschillende films kan aanschouwen, door velen geprezen en eventueel een bezoekje waard.

Voor u vertrekt

Bij het opstellen van uw reisbudget doet u er goed aan te onthouden dat de standaardkosten van het levensonderhoud iets duurder zijn dan in Nederland. Daar staat wel tegenover dat u op het belastingvrije eiland luxeartikelen aan een aanzienlijk goedkopere prijs aanschaft. Merkkledij of parfums zijn maar enkele van de producten die in Aruba aan een lager tarief worden aangeboden dan in Nederland.

Info ter plaatse

Vanaf de luchthaven kan u eventueel beroep doen op de zogenaamde Arubus. Deze busdienst brengt u aan een relatief goedkope prijs naar verschillende plekken op het eiland. Deze busdiensten staan bekend om hun betrouwbaarheid en hun goede netwerk. Ook huurauto's en taxi's zijn aan een tarief beschikbaar dat goedkoper is dan het Nederlandse. Het nemen van zo'n huurauto wordt desalniettemin aangeraden. Qua logement is het helaas iets duurder: een hostel krijgt u vanaf ongeveer $50, een hotel of appartement vanaf circa $70.

Informatie over de vlucht Düsseldorf - Aruba
Vluchtinformatie Düsseldorf - Aruba
  • Afstand: 8018 km
Topvliegroutes