Vluchten van Düsseldorf naar Miami

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Miami te vinden

Populairste Airline: Swiss
Swiss en Lufthansa zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 9 % het meest geboekt.
Swiss
7 %
Lufthansa
2 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 weken voor vertrek boekt. Zo kan je tot 63 % besparen.
28 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 21 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Zürich
Vluchten via Zürich zijn op deze route met 13 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Zürich
12h 40min, vanaf € 362
13 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
14h 15min, vanaf € 304
12 %
1 tussenstop Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, GA
18h 58min, vanaf € 411
7 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Miami

Muziek- en cultuurmetropool van Florida

In het uiterste zuiden van de Noord-Amerikaanse staat Florida ligt Miami. De stad vormt een belangrijk centrum voor cultuur en muziek en heeft veel musea en kunstgaleries.

Populaire evenementen in de winter

Lange, hete zomers en korte, milde winters bepalen het klimaat van Miami. Januari heeft bijvoorbeeld een gemiddelde dagtemperatuur van ruim negentien graden Celsius, maar kent ook uitschieters naar omlaag. De aangewezen reistijd is van maart tot en met mei. Het orkaanseizoen van juni tot en met november brengt veel regen. Kenmerkende festiviteiten vinden voor die tijd plaats, zoals het Orange Bowl Festival in januari. Dit hoogtepunt van het footballseizoen wordt gevierd met een parade. Begin maart vindt in Litte Havana het carnaval plaats. De publiekstrekker is de Calle Ocho, waarbij de straten veranderen in een grote salsadansende optocht. In de zomer is Onafhankelijkheidsdag (4 juli) dé feestdag. Miami is dan blauw, rood en wit geschilderd en er zijn evenementen op het strand.

Visum op tijd aanvragen

Voor een vakantie in Miami moet vooraf een elektronisch inreisvisum (ESTA) worden aangevraagd. Toeristen krijgen vervolgens een verblijfsvergunning voor circa drie maanden. Wie het carnaval wil meemaken doet er verstandig aan om tijdig een slaapplaats te boeken. Door de vele toeristen zitten de hotels begin maart namelijk vrij snel vol. Het leven is in Miami wat duurder dan in Nederland. Uit eten kan vanaf twintig dollar, terwijl een fastfoodmenu ongeveer zeven dollar kost en de gemiddelde bierprijs rond de vijf dollar ligt.

Vervoer naar en in Miami

Het internationale vliegveld van Miami bevindt zich op een dikke tien kilometer van de stad. Tussen de luchthaven en Miami zijn uiteenlopende vormen van vervoer beschikbaar. Zo kan gebruik worden gemaakt van de zogeheten PeopleMover, maar er is tevens een metrolijn, een bovengrondse metrorail en een treinverbinding. Reizen naar de stad kan verder per Greyhoundbus. In Miami-Centrum zorgt de elektrische MetroMover voor gratis vervoer. Overigens is de hele regio via het openbaar vervoer uitstekend met elkaar verbonden. Een enkeltje met de bus of metro kost circa 2,25 dollar. Het vervoer per taxi begint vanaf vijftien dollar per drie kilometer.

Informatie over de vlucht Düsseldorf - Miami
Vluchtinformatie Düsseldorf - Miami
  • Vluchttijd: min. 10:40 / max. 10:40
  • Afstand: 7612 km
  • Vluchten per week: 3
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 09:00 / max. 09:05
Topvliegroutes