Vluchten van Keulen naar Kayseri

Tips en tricks om goedkope vluchten van Keulen naar Kayseri te vinden

Populairste Airline: Corendon Airlines
De populairste airlines op de route Keulen – Kayseri zijn met 18 % Corendon Airlines, Pegasus Airlines en Sun Express.
Corendon Airlines
9 %
Pegasus Airlines
7 %
Sun Express
2 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 3 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 194,00.
88 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
Het laagst zijn de ticketprijzen vrijdag. Hier reis je tot 35 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
63 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Istanbul - Sabiha Gökcen.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
11h 25min, vanaf € 185
63 %
directe vlucht
03h 40min, vanaf € 161
19 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
13h 05min, vanaf € 320
10 %

Nuttige informatie over de vlucht van Keulen naar Kayseri

Historische stad: Kayseri

Kayseri ligt in Turkije, in Centraal-Anatolië. Deze stad ligt aan de bekende berg Erciyes. Deze berg is een inactieve stratovulkaan en bijna 4.000 meter hoog. Dit is tevens de hoogste berg van Centraal-Anatolië. In het jaar 2000 telde deze stad al meer dan een half miljoen inwoners, en is sindsdien alleen maar gegroeid. Kayseri kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot ruim 2.000 jaar vóór Christus.

Aangenaam klimaat

Het klimaat in deze stad in gedurende het voorjaar en het najaar aangenaam. De temperaturen bedragen dan tussen de 18 en 28 graden. In de zomer zijn de dagen warm maar ook droog. De temperatuur kan in juli en augustus oplopen tot boven de 30 graden. In de wintermaanden, van november tot februari, kan de temperatuur tot onder de 10 graden dalen. Wintersporters komen dan naar Kayseri. De maanden mei tot en met oktober zijn dan ook de beste maanden om naar deze stad te reizen. Bekende feestdagen zijn op 23 april (Dag van het kind) en het suikerfeest. 

Gezondheid en veiligheid

Kayseri bevat geen uitgaansgelegenheden of een druk nachtleven. Hierdoor is het in de nachtelijk uren vrij rustig in deze stad. Dit verkleint tevens de criminaliteit en maakt dat de stad veilig te bezoeken is. Het zijn dan ook voornamelijk de toeristen die rust zoeken , die hierheen komen. Let erop dat er geen handel in cultureel en natuurlijk erfgoed plaatsvindt: dit kan worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal 20 jaar! Wat de gezondheid betreft is het in Turkije redelijk veilig. Er zijn geen verplichte inentingen, maar wel wordt aangeraden om te enten tegen DTP en besmettelijke geelzucht. Een visum is wel een vereiste. Overnachten in een hotel kan al vanaf 120 TRY per nacht. Het voedsel is gemiddeld de helft goedkoper dan in Nederland.

Openbaar vervoer en verblijf

Ten noorden van deze stad ligt de internationale luchthaven Kayseri Erkilet. Kyseri is zeer goed bereikbaar middels het openbaar vervoer, ook vanaf de luchthaven. De Buslijnen 100, 102 en 4 vertrekken voor de terminal en kosten ongeveer 2 TRY. Ook zijn er shuttle-bussen en taxi's. De bus en tram is altijd goedkoper.

Informatie over de vlucht: Keulen - Kayseri

Goedkoopste heenvlucht van € 83,17
Retourvlucht van € 153,11
Afstand 2589 km
Vertrekluchthaven Keulen-Bonn (CGN)
Land van vertrek Duitsland
Aankomstluchthaven Kayseri Erkilet (ASR)
Land van bestemming Turkije