Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bordeaux?

Reizigers zijn in een mum van tijd in Bordeaux dankzij luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet, Ryanair en Transavia. Deze vlucht wordt daarnaast ook aangeboden door KLM en British Airways. Het is eenvoudig om een directe vlucht te boeken, waarna reizigers binnen twee uur tijd al op Bordeaux landen. De stad is bovendien te bereiken vanuit vrijwel alle luchthavens in Nederland.

...

Wat is de beste tijd om naar Bordeaux te reizen?

Van juni tot augustus is het hoogseizoen van Bordeaux. Rond deze tijd zijn de temperaturen aangenaam en zijn de vele wijnmakerijen in de omgeving geopend voor bezoekers. Reizigers die graag van meer rust houden, bezoeken deze stad het beste in de late lente of vroege herfst. Daarnaast is dit de ideale bestemming voor een vakantie rond kersttijd. Bordeaux wordt namelijk erg feestelijk aangekleed in deze periode, al gaat dit wel gepaard met kouder weer.

...

Wat mag men in Bordeaux niet missen?

Place de la Bourse is een van de bekendste hoogtepunten in Bordeaux, vooral vanwege het grote spiegelende bassin op dit plein en het uitzicht op prachtige historische gebouwen. Ook de monumentale kathedraal van Bordeaux is het bezoeken waard dankzij zijn unieke architectuur die uit de elfde eeuw stamt. Een bezoek aan deze stad is bovendien niet compleet zonder een dag op een wijnmakerij besteed te hebben. Proef de lokale wijnen en leer hoe echte bordeauxwijn gemaakt wordt.

...