Vluchten naar Dallas

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Dallas

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Dallas DFW) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Dallas zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Dallas reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Dallas?

Met slechts één tussenstop kunnen reizigers al in Dallas zijn. Deze Amerikaanse stad is te bereiken met verschillende bekende luchtvaartmaatschappijen, zoals Deutsche Lufthansa, British Airways en TAP Air Portugal. De reis duurt in totaal gemiddeld 15 uur, maar dit kan iets langer zijn wanneer reizigers hun reis beginnen vanaf Rotterdam Airport.

Wat is de beste tijd om naar Dallas te reizen?

Dallas is een stad met een zuidelijke ligging, wat natuurlijk gepaard gaat met hoge temperaturen. Daarom zijn de herfst en lente ideale momenten om de stad te bezoeken, aangezien het weer dan erg aangenaam is. Tijdens deze periode genieten reizigers van de vele parken en historische gebouwen in de stad, zonder dat het te warm is. Geniet van de rust in de stad tijdens een bezoek in de winter. Met een warme winterjas is een wandeling door deze stad alsnog zeer aangenaam rond deze tijd van het jaar.

Wat mag men in Dallas niet missen?

Tijdens een wandeling door het West End van Dallas zijn er prachtige historische panden met typische donkerbruine gevels te bewonderen. Dit deel van de stad wordt dan ook het Dallas Downtown Historic District genoemd. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in het Dallas Arboretum, waar prachtige bloemenperken worden afgewisseld met stromende beekjes en indrukwekkende bouwwerken. De Dallas Zoo en het Dallas Museum of Art zijn ideale bestemmingen voor een rustige middag.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Dallas