idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Manila reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Manila?

Bijna alle luchthavens in Nederland bieden vluchten aan naar Manila. Of je nu vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam vliegt, het is altijd belangrijk rekening te houden met tussenstops. Vluchten worden onder andere aangeboden door British Airways, Malaysia Airlines, China Southern Airlines, KLM, Cathay Pacific Airlines en Philippine Airlines.

Wat is de beste tijd om naar Manila te reizen?

Manila ligt in de Filipijnen, een land dat bekend staat om zijn regenachtige klimaat. Daarom is het verstandig om de stad buiten het regenseizoen te bezoeken. Dit droge seizoen valt tussen november en april, dus Manila is een ideale bestemming voor een wintervakantie. Tijdens het regenseizoen is het echter nog steeds mogelijk om te genieten van heerlijke warme dagen. Daarom is de periode van mei tot en met oktober perfect voor reizigers die rust zoeken.

Wat mag men in Manila niet missen?

Het grote Rizal Park is dé plek waar reizigers moeten zijn voor ontspannen wandelingen in de natuur, maar ook voor leuke evenementen in de buitenlucht. Wie graag enkele historische bouwwerken in de stad wil bezoeken, moet bij Fort Santiago en de San Agustin kerk zijn. Deze hebben een prachtige oude bouwstijl en herbergen allebei een interessant museum over het verleden en de kunstwereld van Manila. Manila Ocean Park is juist weer de ideale bestemming voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een leuk uitje.