Populairste Airline: Air France
De route Tunis – Amsterdam word het meeste geboekt bij Air France.
Air France
29 %
KLM
20 %
Tunisair
10 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 weken voor take off. Hier betaal je slechts € 124,00.
45 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
52 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Parijs-Charles de Gaulle.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
08h 35min, vanaf € 150
52 %
1 tussenstop Rome-Fiumicino
04h 55min, vanaf € 199
19 %
directe vlucht
02h 50min, vanaf € 228
11 %
Retour al vanaf € 150,00
Een retourvlucht voor slechts € 150,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 12-07-19 en een terugvlucht op 13-08-19.

€ 150
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Amsterdam voor Jan en alleman 

...

In de lente

De beste reistijd om Amsterdam te ontdekken is het seizoen van de lente. Het klimaat is dan aangenaam en er vinden allerlei festiviteiten plaats. Op 27 april vieren de Amsterdammers de verjaardag van hun Koning, Willem Alexander. Één van de hoofdattracties is de grote vrijmarkt, een reusachtige vlooienmarkt die alle straten van Amsterdam inpalmt. Let wel: wanneer Koningsdag op een zondag valt, gaat de markt een dag eerder door. Nadien, slechts enkele dagen later, op 5 mei, wordt opnieuw feest gevierd, Bevrijdingsdag. Doorheen het hele land worden die dag verschillende festiviteiten georganiseerd om de overwinning op de nazi-bezetter te herdenken.

...

Tips

Nederland is over het algemeen een veilig land om door te reizen, maar soms is waakzaamheid geboden. Vraag taxichauffeurs altijd op voorhand mee te delen wat de rit zal kosten, zo vermijdt u een al te dure rekening achteraf.

Probeer tijdens uw trip zeker ook eens de Indonesische, Surinaamse en Antilliaanse restaurants uit in de stad! Maar hou er bij alles wel rekening mee dat in het toeristisch gebied de prijzen gemiddeld 50% tot 100% hoger liggen dan de Nederlandse “norm”. Als u nadien toe bent aan cultuur, dan brengt een gratis veerpont u vanaf het Centraal Station, over het EI, naar de NDSM-werf: een voormalig scheepswerf dat inmiddels tot cultureel centrum werd omgebouwd. 

...

Het verre nabij

Amsterdam is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Net onder de luchthaven bevindt zich het station Amsterdam-Schiphol, waar de trein u voor ongeveer 4 EUR enkele rit op 15 minuten tijd naar het Centraal Station brengt. Bus 197 brengt u naar het Leidseplein in ongeveer 35 minuten. Voor een 24-uren ticket betaal je ongeveer 8 EUR (3 EUR voor een kind tussen 4 en 11 jaar oud). Een taxirit zal ongeveer 50 EUR kosten. (Een taxirit van 10 minuten kost ongeveer 15 tot 20 EUR.)

Overnachten kan in een hostel vanaf 20 EUR per nacht en in budget hotels vanaf 45 EUR per nacht. 

...