Vluchten van Tunis naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Tunis naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: KLM
Op de vliegroute Tunis – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij KLM.
KLM
22 %
Air France
18 %
Tunisair
5 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 6 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 51 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
179 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Op deze route zijn vluchten via Parijs-Charles de Gaulle met een aandeel van 49 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
26h 00min, vanaf € 157
49 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
18h 05min, vanaf € 266
14 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
07h 35min, vanaf € 144
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Tunis naar Amsterdam

Amsterdam voor Jan en alleman 

In de lente

De beste reistijd om Amsterdam te ontdekken is het seizoen van de lente. Het klimaat is dan aangenaam en er vinden allerlei festiviteiten plaats. Op 27 april vieren de Amsterdammers de verjaardag van hun Koning, Willem Alexander. Één van de hoofdattracties is de grote vrijmarkt, een reusachtige vlooienmarkt die alle straten van Amsterdam inpalmt. Let wel: wanneer Koningsdag op een zondag valt, gaat de markt een dag eerder door. Nadien, slechts enkele dagen later, op 5 mei, wordt opnieuw feest gevierd, Bevrijdingsdag. Doorheen het hele land worden die dag verschillende festiviteiten georganiseerd om de overwinning op de nazi-bezetter te herdenken.

Tips

Nederland is over het algemeen een veilig land om door te reizen, maar soms is waakzaamheid geboden. Vraag taxichauffeurs altijd op voorhand mee te delen wat de rit zal kosten, zo vermijdt u een al te dure rekening achteraf.

Probeer tijdens uw trip zeker ook eens de Indonesische, Surinaamse en Antilliaanse restaurants uit in de stad! Maar hou er bij alles wel rekening mee dat in het toeristisch gebied de prijzen gemiddeld 50% tot 100% hoger liggen dan de Nederlandse “norm”. Als u nadien toe bent aan cultuur, dan brengt een gratis veerpont u vanaf het Centraal Station, over het EI, naar de NDSM-werf: een voormalig scheepswerf dat inmiddels tot cultureel centrum werd omgebouwd. 

Het verre nabij

Amsterdam is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Net onder de luchthaven bevindt zich het station Amsterdam-Schiphol, waar de trein u voor ongeveer 4 EUR enkele rit op 15 minuten tijd naar het Centraal Station brengt. Bus 197 brengt u naar het Leidseplein in ongeveer 35 minuten. Voor een 24-uren ticket betaal je ongeveer 8 EUR (3 EUR voor een kind tussen 4 en 11 jaar oud). Een taxirit zal ongeveer 50 EUR kosten. (Een taxirit van 10 minuten kost ongeveer 15 tot 20 EUR.)

Overnachten kan in een hostel vanaf 20 EUR per nacht en in budget hotels vanaf 45 EUR per nacht. 

Informatie over de vlucht Tunis - Amsterdam
Vluchtinformatie Tunis - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 02:50 / max. 02:50
  • Afstand: 1773 km
  • Vluchten per week: 2
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 02:50 / max. 02:50
Topvliegroutes