Vluchten naar Chicago

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Chicago

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Chicago CHI) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Chicago zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Chicago reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Chicago?

Vluchten naar de Amerikaanse stad Chicago worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals Deutsche Lufthansa, Norwegian Air UK, Ryanair en Swiss International Air Lines. Het is mogelijk om een directe vlucht naar de stad te boeken vanaf Schiphol airport, waardoor reizigers in de meeste gevallen acht uur onderweg zijn. Reizen met een tussenstop duren over het algemeen twee tot drie uur langer.

Wat is de beste tijd om naar Chicago te reizen?

Het warme weer in juni, juli en augustus zorgt ervoor dat Chicago verwelkomend is. In deze tijd worden ook de meeste festivals en activiteiten georganiseerd in de stad. De wintermaanden zijn erg rustig vanwege de kou, maar rond de feestdagen is Chicago wel een zeer sfeervolle bestemming. De lente en de herfst zijn een goede tijd om de stad te bezoeken wanneer reizigers van hun rust willen genieten, maar niet van koude temperaturen houden.

Wat mag men in Chicago niet missen?

De Willis Tower is een letterlijk hoogtepunt in Chicago: een indrukwekkende toren van maar liefst 443 meter hoog. Vanaf het observatiedek is het uitzicht over de stad adembenemend. Daarnaast is Chicago een echte kunststad, wat te zien is in het Millennium Park. Ook het kunstwerk Cloud Gate is een bekende trekpleister dat het centrale punt van een groot plein is. Een wandeling over de Navy Pier mag ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan Chicago.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Chicago