Populairste Airline: Delta
Delta is met 10 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Delta
10 %
KLM
9 %
Lufthansa
8 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 2 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 31 % besparen.
62 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Detroit boeken 32 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
08h 44min, vanaf € 840
32 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
11h 37min, vanaf € 882
16 %
1 tussenstop New York - John F. Kennedy International Airport, NY New York - La Guardia Airport, NY
17h 05min, vanaf € 816
9 %

Wat is de beste tijd om te boeken?

Detroit is de grootste stad van de staat Michigan en is gelegen tussen het Eriemeer en Saint Clairmeer, aan de gelijknamige rivier, de Detroit. Met een warm gematigd landklimaat is het tijdens de zomermaanden in Detroit gemiddeld 23 °C. In de winter ligt de temperatuur onder het vriespunt en is het rond de -4 °C. De beste tijd om een vlucht naar Detroit te boeken, is tussen mei en september, waarbij juni, juli en augustus de warmste maanden zijn.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Met luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vlieg je vanaf Amsterdam in nog geen negen uur rechtstreeks naar Detroit. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen met één tussenstop van Amsterdam naar Detroit. Dit zijn Air Canada, American Airlines, Iberia, KLM, Lufthansa en United Airlines. Deze tussenstops vinden plaats in andere Europese landen en Amerikaanse plaatsen.

...

Wat wacht op je in Detroit?

Detroit staat bekend als de stad van het platenlabel Motown en het rijke verleden van de auto-industrie. Snuif de cultuur van de stad op in het Motown museum, waar je alles vindt over de geschiedenis van het platenlabel. In The Henry Ford Museum wordt een beeld gegeven van de autogeschiedenis en het Amerikaanse leven. Het Belle Isle Park heeft een gratis kleine dierentuin, aquarium en mooie tuinen. Hier is ook het Whitcomb Conservatory gevestigd. Verder heeft Detroit een rijke architectuur, is er het Theatre District en is het Heidelberg Project, een openluchtkunstproject in een wijk met verlaten huizen, erg interessant.

...