Vluchten van Amsterdam naar Detroit

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Detroit

Wat is de beste tijd om te boeken?

Detroit is de grootste stad van de staat Michigan en is gelegen tussen het Eriemeer en Saint Clairmeer, aan de gelijknamige rivier, de Detroit. Met een warm gematigd landklimaat is het tijdens de zomermaanden in Detroit gemiddeld 23 °C. In de winter ligt de temperatuur onder het vriespunt en is het rond de -4 °C. De beste tijd om een vlucht naar Detroit te boeken, is tussen mei en september, waarbij juni, juli en augustus de warmste maanden zijn.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Met luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vlieg je vanaf Amsterdam in nog geen negen uur rechtstreeks naar Detroit. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen met één tussenstop van Amsterdam naar Detroit. Dit zijn Air Canada, American Airlines, Iberia, KLM, Lufthansa en United Airlines. Deze tussenstops vinden plaats in andere Europese landen en Amerikaanse plaatsen.

Wat wacht op je in Detroit?

Detroit staat bekend als de stad van het platenlabel Motown en het rijke verleden van de auto-industrie. Snuif de cultuur van de stad op in het Motown museum, waar je alles vindt over de geschiedenis van het platenlabel. In The Henry Ford Museum wordt een beeld gegeven van de autogeschiedenis en het Amerikaanse leven. Het Belle Isle Park heeft een gratis kleine dierentuin, aquarium en mooie tuinen. Hier is ook het Whitcomb Conservatory gevestigd. Verder heeft Detroit een rijke architectuur, is er het Theatre District en is het Heidelberg Project, een openluchtkunstproject in een wijk met verlaten huizen, erg interessant.

Informatie over de vlucht Amsterdam - Detroit
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Amsterdam - Detroit
  • Vluchttijd: min. 08:54 / max. 09:09
  • Afstand: 6303 km
  • Vluchten per week: 23
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 07:37 / max. 07:55
Topvliegroutes