Vluchten naar Edinburgh

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Edinburgh

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Edinburgh EDI) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Edinburgh zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Edinburgh reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Edinburgh?

Reizigers zijn in een mum van tijd in Edinburgh dankzij de vele directe vluchten die naar deze Schotse stad gaan. Vanaf de luchthavens in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Groningen vliegen verschillende maatschappijen, waaronder Easyjet, Ryanair, Flybe en British Airways. Een directe vlucht neemt over het algemeen slechts anderhalf uur in beslag, terwijl vliegreizen met een overstap gemiddeld een uurtje langer duren.

Wat is de beste tijd om naar Edinburgh te reizen?

De sfeer in Edinburgh is geweldig in december, aangezien de stad prachtig wordt aangekleed. Bovendien vinden reizigers op meerdere plekken sfeervolle kerstmarkten. Daarnaast is de stad een goede bestemming voor de zomermaanden. De temperaturen zijn dan warmer, waardoor een wandeling naar het kasteel of de oude vulkaan Arthur's Seat wel zo comfortabel is. De herfst en lente zijn rustige periodes in de stad, maar het is dan wel verstandig om warme kleding mee te nemen vanwege de noordelijke ligging van de stad.

Wat mag men in Edinburgh niet missen?

Edinburgh Castle heeft een prachtige locatie op een heuvel naast het centrum. Na een kleine klim kunnen reizigers dit prachtige bouwwerk uit de zeventiende eeuw van dichtbij bewonderen. Ook de verblijfsplaats van de koning van Schotland, Palace of Holyroodhouse, is het bezoeken waard. Winkelen in Edinburgh doen reizigers het beste in Princes Street, een knusse winkelstraat waar grote bekende ketens afgewisseld worden met authentieke lokale winkeltjes.