idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Stuttgart reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Stuttgart?

Eurowings en KLM bieden allebei directe vluchten naar Stuttgart aan vanaf Schiphol Airport. Deze vluchten zorgen ervoor dat reizigers in slechts een uur en een kwartier in de Duitse stad zijn. Reizen vanaf Rotterdam en Eindhoven is ook mogelijk, al is het in dat geval wel noodzakelijk om minsten één keer over te stappen. Deze reizen worden aangeboden door Transavia Airlines, KLM, Wizz Air en Laudamotion.

Wat is de beste tijd om naar Stuttgart te reizen?

Reizigers genieten het meeste van een bezoek aan Stuttgart wanneer de temperaturen aangenaam zijn en de lucht helder is. Daarom is de periode tussen mei en september het beste moment om een reis naar deze stad te plannen. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de drukte in de zomermaanden. Ben je op zoek naar iets meer rust? Kies er dan voor om Stuttgart te bezoeken in de maanden april of oktober.

Wat mag men in Stuttgart niet missen?

Autoliefhebbers zijn aan het juiste adres in Stuttgart, want de stad heeft maar liefst twee grote automusea. Zo is er een museum volledig gewijd aan Porsche en kunnen reizigers een speciaal Mercedesmuseum bezoeken. Wie liever in de geschiedenis van de stad duikt, kan het beste een bezoek brengen aan Slot Ludwigsburg. Dit oude paleis is tegenwoordig gevuld met meerdere kleine musea en heeft daarnaast ook een prachtige tuin.