Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Oslo reizen het liefste met KLM.
KLM
17 %
SAS
10 %
Norwegian
5 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 64 % besparen.
139 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Van Amsterdam naar Oslo vliegen 40 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 45min, vanaf € 93
40 %
1 tussenstop Kopenhagen
03h 45min, vanaf € 129
12 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
09h 15min, vanaf € 120
9 %
Retour al vanaf € 93,00
Voor maar € 93,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 17-09-19 en een terugvlucht op 24-09-19.

€ 93
goedkoop
€ 93
duur
€ 162

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Noorse hoofdstad Oslo is het hele jaar door een geschikte vakantiebestemming. Zo zijn de zomers vaak aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In het voor- en najaar liggen de temperaturen wat lager, maar is het nog steeds niet extreem koud. In de winter kan het wel wat frisser worden, met temperaturen rond of onder het vriespunt. Ook kan er in de winter een flink pak sneeuw vallen, wat de stad een sprookjesachtige uitstraling geeft en een bezoek aan Oslo extra bijzonder maakt.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Elke week vertrekken er zo’n 66 vluchten vanaf Amsterdam naar Oslo. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Norwegian Air Shuttle, SAS Scandinavian Airlines en Cityjet vlieg je in zo’n twee uurtjes rechtstreeks naar Oslo. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, easyJet, British Airways, Air France, Cityjet, Vueling Airlines, Iberia en Brussels Airlines wordt er één tussenstop gemaakt in bijvoorbeeld Istanboel, Londen, Parijs of Brussel. De reistijd kan door deze tussenstop wel wat langer worden.

...

Wat wacht op je in Oslo?

Oslo is een heerlijke bestemming voor alle liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten. Zo vind je in de stad veel parken, zoals het Oslo Summer Park, waar je kunt wandelen, klimmen en fietsen. Tevens is de stad omringd door een bos. In de winter kun je bovendien skiën en snowboarden in Oslo. Daarnaast zijn ook het zwemmen in een fjord en eilandhoppen met de ferry absolute aanraders. Tot slot biedt Oslo ook genoeg ander vermaak zoals het pretpark TusenFryd en meer dan 50 musea zoals The Viking Ship Museum.

...