Populairste Airline: SAS
SAS, KLM en Norwegian zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 21 % het meest geboekt.
SAS
9 %
KLM
7 %
Norwegian
5 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 5 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 61 % bespaard worden.
137 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Oslo boeken 23 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 45min, vanaf € 94
23 %
1 tussenstop Kopenhagen
03h 50min, vanaf € 121
13 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
15h 10min, vanaf € 112
10 %
Retour al vanaf € 94,00
Wie bijvoorbeeld op 26-03-20 heen en op 08-04-20 terugvliegt, reist voor € 94,00 bijzonder gunstig.

€ 94
goedkoop
€ 94
duur
€ 216

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Noorse hoofdstad Oslo is het hele jaar door een geschikte vakantiebestemming. Zo zijn de zomers vaak aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In het voor- en najaar liggen de temperaturen wat lager, maar is het nog steeds niet extreem koud. In de winter kan het wel wat frisser worden, met temperaturen rond of onder het vriespunt. Ook kan er in de winter een flink pak sneeuw vallen, wat de stad een sprookjesachtige uitstraling geeft en een bezoek aan Oslo extra bijzonder maakt.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Elke week vertrekken er zo’n 66 vluchten vanaf Amsterdam naar Oslo. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Norwegian Air Shuttle, SAS Scandinavian Airlines en Cityjet vlieg je in zo’n twee uurtjes rechtstreeks naar Oslo. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, easyJet, British Airways, Air France, Cityjet, Vueling Airlines, Iberia en Brussels Airlines wordt er één tussenstop gemaakt in bijvoorbeeld Istanboel, Londen, Parijs of Brussel. De reistijd kan door deze tussenstop wel wat langer worden.

...

Wat wacht op je in Oslo?

Oslo is een heerlijke bestemming voor alle liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten. Zo vind je in de stad veel parken, zoals het Oslo Summer Park, waar je kunt wandelen, klimmen en fietsen. Tevens is de stad omringd door een bos. In de winter kun je bovendien skiën en snowboarden in Oslo. Daarnaast zijn ook het zwemmen in een fjord en eilandhoppen met de ferry absolute aanraders. Tot slot biedt Oslo ook genoeg ander vermaak zoals het pretpark TusenFryd en meer dan 50 musea zoals The Viking Ship Museum.

...