Populairste Airline: SAS
Op de vliegroute Amsterdam – Oslo kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij SAS.
SAS
14 %
Norwegian
9 %
KLM
9 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
3 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
79 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Oslo boeken 37 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 45min, vanaf € 94
37 %
1 tussenstop Kopenhagen
14h 00min, vanaf € 132
16 %
1 tussenstop Stockholm-Arlanda
12h 10min, vanaf € 148
13 %
Retour al vanaf € 94,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 23-08-19 en terugvlucht; 26-08-19.

€ 94
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Noorse hoofdstad Oslo is het hele jaar door een geschikte vakantiebestemming. Zo zijn de zomers vaak aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In het voor- en najaar liggen de temperaturen wat lager, maar is het nog steeds niet extreem koud. In de winter kan het wel wat frisser worden, met temperaturen rond of onder het vriespunt. Ook kan er in de winter een flink pak sneeuw vallen, wat de stad een sprookjesachtige uitstraling geeft en een bezoek aan Oslo extra bijzonder maakt.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Elke week vertrekken er zo’n 66 vluchten vanaf Amsterdam naar Oslo. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Norwegian Air Shuttle, SAS Scandinavian Airlines en Cityjet vlieg je in zo’n twee uurtjes rechtstreeks naar Oslo. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, easyJet, British Airways, Air France, Cityjet, Vueling Airlines, Iberia en Brussels Airlines wordt er één tussenstop gemaakt in bijvoorbeeld Istanboel, Londen, Parijs of Brussel. De reistijd kan door deze tussenstop wel wat langer worden.

...

Wat wacht op je in Oslo?

Oslo is een heerlijke bestemming voor alle liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten. Zo vind je in de stad veel parken, zoals het Oslo Summer Park, waar je kunt wandelen, klimmen en fietsen. Tevens is de stad omringd door een bos. In de winter kun je bovendien skiën en snowboarden in Oslo. Daarnaast zijn ook het zwemmen in een fjord en eilandhoppen met de ferry absolute aanraders. Tot slot biedt Oslo ook genoeg ander vermaak zoals het pretpark TusenFryd en meer dan 50 musea zoals The Viking Ship Museum.

...