Populairste Airline: Vueling Airlines
14 % van de vluchten op de route Amsterdam – Sevilla worden geboekt bij Vueling Airlines.
Vueling Airlines
14 %
Air Europa
12 %
Transavia
7 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 54 % kan men besparen.
85 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdag. Hier reis je tot 18 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Madrid
Met 26 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Madrid favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
12h 40min, vanaf € 112
26 %
1 tussenstop Barcelona
10h 45min, vanaf € 131
23 %
1 tussenstop Lissabon
05h 45min, vanaf € 88
12 %

Vlucht van Amsterdam naar Sevilla

De vliegroute Amsterdam Sevilla is erg populair bij liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Sevilla, de grootste stad in Andalusië (Spanje) wordt wel vergeleken met een openluchtmuseum, vanwege de talrijke bijzondere bouwwerken die hier te bewonderen zijn. Naast een grote erfenis uit de middeleeuwen, renaissance en barok, zijn er in Sevilla vooral veel Arabische invloeden terug te zien. De stad is beroemd om haar unieke Mudéjar-architectuur: een mix tussen islamitische en katholieke bouwstijlen. Een belangrijk voorbeeld is het 14e-eeuwse koninklijk paleis Alcázar. Hét symbool van de stad is de Giralda (klokkentoren) van de kathedraal Maria de la Sede. Ook erg bijzonder om te zien is het Plaza de España, met tweeënvijftig fresco’s die elk één van de tweeënvijftig Spaanse provincies afbeelden.

...

Vliegtijd Amsterdam Sevilla

Op een directe vlucht van Amsterdam naar Sevilla bedraagt de vliegduur iets minder dan drie uur. Kiest u voor een vlucht met overstap, dan wordt de reistijd van Amsterdam naar Sevilla natuurlijk wat langer. Maar zelfs dan kunt u al binnen vijf uurtjes in Sevilla zijn. U komt aan op luchthaven Sevilla-San Pablo, gelegen op 9 kilometer ten oosten van Sevilla. Elk half uur vertrekt er een bus die u binnen 40 minuten naar het stadscentrum brengt.

...

Goedkope vliegtickets AMS SVQ

Transavia, Vueling en Iberia bieden directe vluchten van Amsterdam naar Sevilla aan. De goedkoopste vluchten AMS SVQ zijn vaak die met een overstap, meestal in Barcelona (BCN). Het is daarnaast mogelijk om vanaf Eindhoven te vliegen. Ryanair verzorgt momenteel twee keer per week een directe vlucht van Eindhoven (EIN) naar Sevilla. Woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (CRL) Sevilla. Ryanair biedt op deze route directe vluchten aan.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound