Vluchten van Amsterdam naar Sevilla

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Sevilla te vinden

Populairste Airline: Vueling Airlines
Vueling Airlines, Air Europa en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 33 % het meest geboekt.
Vueling Airlines
14 %
Air Europa
12 %
Transavia
7 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 54 % besparen.
85 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag. Op deze dagen kan tot 18 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Madrid
Op deze route zijn vluchten via Madrid met een aandeel van 26 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
12h 40min, vanaf € 112
26 %
1 tussenstop Barcelona
10h 45min, vanaf € 131
23 %
1 tussenstop Lissabon
05h 45min, vanaf € 88
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Sevilla

Vlucht van Amsterdam naar Sevilla

De vliegroute Amsterdam Sevilla is erg populair bij liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Sevilla, de grootste stad in Andalusië (Spanje) wordt wel vergeleken met een openluchtmuseum, vanwege de talrijke bijzondere bouwwerken die hier te bewonderen zijn. Naast een grote erfenis uit de middeleeuwen, renaissance en barok, zijn er in Sevilla vooral veel Arabische invloeden terug te zien. De stad is beroemd om haar unieke Mudéjar-architectuur: een mix tussen islamitische en katholieke bouwstijlen. Een belangrijk voorbeeld is het 14e-eeuwse koninklijk paleis Alcázar. Hét symbool van de stad is de Giralda (klokkentoren) van de kathedraal Maria de la Sede. Ook erg bijzonder om te zien is het Plaza de España, met tweeënvijftig fresco’s die elk één van de tweeënvijftig Spaanse provincies afbeelden.

Vliegtijd Amsterdam Sevilla

Op een directe vlucht van Amsterdam naar Sevilla bedraagt de vliegduur iets minder dan drie uur. Kiest u voor een vlucht met overstap, dan wordt de reistijd van Amsterdam naar Sevilla natuurlijk wat langer. Maar zelfs dan kunt u al binnen vijf uurtjes in Sevilla zijn. U komt aan op luchthaven Sevilla-San Pablo, gelegen op 9 kilometer ten oosten van Sevilla. Elk half uur vertrekt er een bus die u binnen 40 minuten naar het stadscentrum brengt.

Goedkope vliegtickets AMS SVQ

Transavia, Vueling en Iberia bieden directe vluchten van Amsterdam naar Sevilla aan. De goedkoopste vluchten AMS SVQ zijn vaak die met een overstap, meestal in Barcelona (BCN). Het is daarnaast mogelijk om vanaf Eindhoven te vliegen. Ryanair verzorgt momenteel twee keer per week een directe vlucht van Eindhoven (EIN) naar Sevilla. Woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (CRL) Sevilla. Ryanair biedt op deze route directe vluchten aan.

Informatie over de vlucht Amsterdam - Sevilla
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Amsterdam - Sevilla
  • Vluchttijd: min. 02:55 / max. 02:55
  • Afstand: 1854 km
  • Vluchten per week: 9
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:00 / max. 03:00
Topvliegroutes