Vluchten van Amsterdam naar Sevilla

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Sevilla

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Sevilla (SVQ) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Sevilla starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Sevilla te vinden

Populairste Airline: Transavia
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Sevilla reizen het liefste met Transavia.
Transavia
32 %
TAP Portugal
22 %
Vueling Airlines
12 %
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn dinsdag. Op deze dagen kan tot 11 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Lissabon
Vluchten via Lissabon zijn op deze route met 28 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
17h 30min, vanaf € 197
28 %
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 139
27 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
04h 55min, vanaf € 190
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Sevilla

Vlucht van Amsterdam naar Sevilla

De vliegroute Amsterdam Sevilla is erg populair bij liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Sevilla, de grootste stad in Andalusië (Spanje) wordt wel vergeleken met een openluchtmuseum, vanwege de talrijke bijzondere bouwwerken die hier te bewonderen zijn. Naast een grote erfenis uit de middeleeuwen, renaissance en barok, zijn er in Sevilla vooral veel Arabische invloeden terug te zien. De stad is beroemd om haar unieke Mudéjar-architectuur: een mix tussen islamitische en katholieke bouwstijlen. Een belangrijk voorbeeld is het 14e-eeuwse koninklijk paleis Alcázar. Hét symbool van de stad is de Giralda (klokkentoren) van de kathedraal Maria de la Sede. Ook erg bijzonder om te zien is het Plaza de España, met tweeënvijftig fresco’s die elk één van de tweeënvijftig Spaanse provincies afbeelden.

Vliegtijd Amsterdam Sevilla

Op een directe vlucht van Amsterdam naar Sevilla bedraagt de vliegduur iets minder dan drie uur. Kiest u voor een vlucht met overstap, dan wordt de reistijd van Amsterdam naar Sevilla natuurlijk wat langer. Maar zelfs dan kunt u al binnen vijf uurtjes in Sevilla zijn. U komt aan op luchthaven Sevilla-San Pablo, gelegen op 9 kilometer ten oosten van Sevilla. Elk half uur vertrekt er een bus die u binnen 40 minuten naar het stadscentrum brengt.

Goedkope vliegtickets AMS SVQ

Transavia, Vueling en Iberia bieden directe vluchten van Amsterdam naar Sevilla aan. De goedkoopste vluchten AMS SVQ zijn vaak die met een overstap, meestal in Barcelona (BCN). Het is daarnaast mogelijk om vanaf Eindhoven te vliegen. Ryanair verzorgt momenteel twee keer per week een directe vlucht van Eindhoven (EIN) naar Sevilla. Woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (CRL) Sevilla. Ryanair biedt op deze route directe vluchten aan.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Sevilla

Goedkoopste heenvlucht van € 83,00
Retourvlucht van € 157,23
Vluchttijd min. 02:55
Vliegtijd terugvlucht min. 03:00
Afstand 1854 km
Vluchten per week 9
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Sevilla (SVQ)
Land van bestemming Vluchten naar Spanje