Populairste Airline: bv. Transavia, Vueling Airlines
Transavia is met 8 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Transavia
8 %
Vueling Airlines
8 %
KLM
6 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 32 % besparen.
154 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: maart
De vlucht is het goedkoopst in maart.
Goedkoopste weekdag: donderdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag. Op deze dagen kan tot 15 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 30 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 20min, vanaf € 54
30 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
10h 05min, vanaf € 103
13 %
1 tussenstop Zürich
04h 10min, vanaf € 122
9 %
Retour al vanaf  € 54,00
Wie bijvoorbeeld op 01.03.2018 heen en op 10.03.2018 terugvliegt, reist voor  € 54,00 bijzonder gunstig. Tickets zijn op actueel 51 % goedkoper dan gemiddeld.

€ 54
goedkoop
€ 54
duur
€ 198

Een citytrip naar Barcelona

Met bergen aan de ene kant, de zee aan de andere kant en een prachtig centrum heeft Barcelona alles om een ideale bestemming te zijn. De hoofdstad van Catalonië is een wirwar van fantastische en moderne gebouwen, middeleeuwse straatjes en de levendige stranden. De architectuur van Antoni Gaudí zijn beroemdste werk La Sagrada Familia is een voorbeeld van de schoonheid van deze Spaanse stad.

...

De beste tijd om naar Barcelona te gaan

Barcelona heeft het hele jaar een heerlijk zwoel klimaat. Er zijn maar een paar koude dagen in de winter. Met zowel stranden en uitstekende overdekte attracties is het echt het hele jaar door een goede vakantie bestemming. Juli en augustus zijn de warmste maanden, met een gemiddelde temperatuur van rond de 27 °C. December, januari en februari zijn de koudste maanden, met een gemiddelde temperatuur rond 14 °C.

Op 6 januari wordt hier uitbundig drie koningen gevierd. Dit is een van de belangrijkste feestdagen in Spanje. In februari is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan carnaval.

...

Een goede voorbereiding voor een reis naar Barcelona

Een visum is niet nodig als er een reis gemaakt wordt naar Barcelona. Een geldig paspoort is voldoende als u een stedentrip naar Barcelona wilt maken. Eten en drinken is iets goedkoper als in Nederland, zodat u een redelijk voordelige vakantie heeft. La Rambla heeft de gebruikelijke selectie van souvenirstalletjes. Barri Gòtic biedt de wat duurdere winkels.

...

Openbaar vervoer in Barcelona

Na uw aankomst op Aeroport de Barcelona-el Prat staan er verschillende taxi's klaar, die u naar de binnenstad kunnen brengen. In de binnenstad is de metro het beste vervoersmiddel. Deze brengt u naar plekken zoals La Rambla, het Picasso Museum en de La Sagrada Familia. Het is mogelijk om enkele reistickets te kopen in de metro, maar ook een weekkaart behoort tot de mogelijkheden. De bus en de taxi zijn een goed alternatief voor de metro. Uiteraard is het mogelijk om een auto te huren. Het beste is om een auto te reserveren voordat u op vakantie gaat. Zo weet u dat er altijd een huurauto voor u klaarstaat op het vliegveld.

...