Populairste Airline: Laudamotion
De route Düsseldorf – Tenerife word het meeste geboekt bij Laudamotion.
Laudamotion
13 %
Condor
11 %
Eurowings
6 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
0 dagen voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: november
Over het hele jaar gezien zijn in november de goedkoopste vluchten van Düsseldorf naar Tenerife beschikbaar.
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdags zijn vliegtickets tot 36 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Tenerife vliegen 40 % van alle reizigers vanaf Düsseldorf zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
04h 35min, vanaf € 156
40 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
06h 50min, vanaf € 207
29 %
1 tussenstop München
17h 30min, vanaf € 235
11 %
Retour al vanaf € 156,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 01.12.2018 en de terugvlucht op 15.12.2018. Tickets zijn op actueel 30 % goedkoper dan gemiddeld.

€ 156
goedkoop
€ 114
duur
€ 280

Tenerife: Eiland van de eeuwige lente

Met verborgen baaitjes, lang uitgestrekte zandstranden, diepe ravijnen, exotische bossen en een vulkaan die het landschap vult biedt Tenerife een ongelooflijke variatie aan landschappen. Het Spaanse eiland is het grootste van de Canarische eilanden en is een populaire reisbestemming voor strandtoeristen. Of je nu komt om te relaxen op het strand, te wandelen in de prachtige natuur of om de Pico el Teide, de hoogste vulkaan van Spanje te beklimmen, Tenerife biedt voor iedere toerist heel wat ontspanningsmogelijkheden.

...

Eiland van de eeuwige lente

Tenerife wordt wel eens het eiland van de eeuwige lente genoemd. Hoewel het noorden van het eiland natter en koeler is dan het zuiden is het dus een reisbestemming die het hele jaar aantrekkelijk blijft. Het hoogseizoen mag dan wel van januari tot april lopen, de interessantste periode voor een reis naar Tenerife is ongetwijfeld de maand september wanneer het weer nog goed is en de accommodaties een stuk goedkoper dan in het hoogseizoen. Wie graag carnaval viert heeft zeker ook mogelijkheden op het eiland, met name dan in de steden Santa Cruz en Puerto de la Cruz. Ook 30 mei is een dag om in het oog te houden. Dias de las islas Canarias is de feestdag van de Canarische eiland, gevierd met tal van lokale evenementen waar muziek, dans en festivals de bovenhand halen.

...

Strand, surfen en wandelen

In het warmere zuiden bevinden zich de belangrijkste badplaatsen. Vooral de stranden Los Cristianos en Playa de las Americas zijn erg populair. Het noorden van Tenerife biedt dan weer goede wandel- en surfmogelijkheden. Ondanks het feit dat de Canarische eiland erg toeristisch zijn liggen de restaurantprijzen iets lager dan in Nederland.

...

Goedkope taxi's

Vanaf het Tenerife zuid Airport voeren bussen je makkelijk naar de beste kustplaatsen. Een bus naar de hoofdstad Santa Cruz daarentegen neemt al gauw een uur in beslag en kost je zo’n negen euro. Taxis’s zijn goedkoper dan in Nederland en een optie voor wie het openbare vervoer van de Titsa busmaatschappij wil vermijden. Accommodaties vind je al vanaf 20 euro en driesterrenhotels al vanaf 35 euro.

...