Vluchten van Weeze naar Fez

Tips en tricks om goedkope vluchten van Weeze naar Fez te vinden

Populairste Airline: Ryanair
Ryanair is met 50 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Ryanair
50 %
Tip: 16 dagen voor vertrek boeken
Bij een boeking 16 dagen voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 26 % bespaard worden.
16 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 50 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 20min, vanaf € 399
50 %
2 tussenstops Palma de Mallorca Marseille-Provence
31h 20min, vanaf € 238
30 %
2 tussenstops Palma de Mallorca Madrid-Barajas
18h 50min, vanaf € 255
20 %

Nuttige informatie over de vlucht van Weeze naar Fez

Goed voorbereid naar Fez!

De mooie stad Fez is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie of leuke stedentrip. Leuke bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Romeinse ruïnes bij Volubilis, de oudste universiteit ter wereld "Qarawiyyin" of een leerlooierij waar leer nog steeds bewerkt wordt zoals in de Middeleeuwen. Andere tips en weetjes vind je hieronder, zodat je goed voorbereid op reis naar Fez kan gaan.

De beste reistijd om naar Fez te gaan.

Je kan het best in het voorjaar of in de herfst een reis boeken naar Fez. In de zomer kan het er namelijk erg heet zijn en in de winter daarentegen heel koud. Feestdagen om rekening mee te houden zijn het offerfeest, het suikerfeest na de ramadan en het feest voor de kroning van koning Mohammed VI. Deze worden grootst gevierd in Fez.

Dit moet je weten voordat je naar Fez reist.

Nederlands die afreizen naar Fez kunnen 3 maanden in Fez verblijven zonder visum. Wel moet je paspoort nog tenminste 6 maanden geldig zijn. Er zijn ook geen inentingen verplicht voor een reis naar Fez. Er zijn wel een aantal inentingen aanbevolen, zoals DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A. Het is ook handig om een beetje Frans of Spaans te kunnen, want Engels is niet een gangbare taal. Daarnaast is goed om op te passen met water en fruit. Kook of pel het of laat anders links liggen. Een aanbeveling is wel om de thee met verse munt te proberen. Verder zijn de kosten van het levensonderhoud in Fez ongeveer de helft van wat je in Nederland betaalt. Let wel op, afdingen hoort erbij!

Handige informatie als je in Fez bent.

Als je in Fez bent aangekomen kun je met de bus, de shuttle of de taxi naar het centrum gaan. Daar heb je al een hostel vanaf 60 Dirham. De prijs van een hotel is vanaf 100 Dirham. Voor het verdere vervoer in Fez is de goedkoopste optie het openbaar vervoer. Ook kun je een taxi nemen, wat een goede optie is en vergeleken met Nederland nog steeds erg goedkoop.

Informatie over de vlucht Weeze - Fez
Vluchtinformatie Weeze - Fez
  • Afstand: 2162 km
Topvliegroutes