idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Weeze naar Valencia te vinden

Populairste Airline: Ryanair
10 % van de vluchten op de route Weeze – Valencia worden geboekt bij Ryanair.
Ryanair
10 %
Tip: 6 dagen voor vertrek boeken
Om 30 % te besparen boekt u uw ticket het beste 6 dagen voor vertrek .
6 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op dinsdag kan een vlucht tot 21 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Mallorca
De favoriete verbinding gaat via Mallorca en word door 44 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Palma de Mallorca
06h 00min, vanaf € 120
44 %
1 tussenstop Ibiza
08h 00min, vanaf € 94
13 %
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 125
11 %

Nuttige informatie over de vlucht van Weeze naar Valencia

Valencia: een mix tussen authentiek en modern

Sinds de opening van Ciudad de las Artes y las Ciencas, het wetenschapsmuseum dat tot de grootste van Europa behoort, is Valencia een echte toeristische trekpleister geworden. Met dit moderne bouwwerk en het oude stadscentrum met zijn vele marktjes en kleurrijke terrasjes dat de stad typeert is Valencia een mix tussen authentieke en moderne architectuur.

Strand en cultuur

Valencia biedt opties voor allerhande soorten toeristen. Door het mediterrane klimaat dat er heerst is de derde grootste stad van Spanje gedurende de zomerperiode een prima optie voor strandtoeristen. Stranden zoals Arenas en Malvarossa die op korte afstand van het centrum liggen, zijn echte aanraders. Maar ook wie zich meer op cultuur richt kan in Valencia terecht. Zo is de Spaanse stad een city trip die het hele jaar door kan boeien. Hoogtepunten doorheen het jaar zijn de Fallas in maart waar op de laatste dag grote papier-maché beelden worden verbrand, beter gekend als het Ofrena de Flors. De filmliefhebber kan zowel in juni als oktober het filmfestival bijwonen. 9 oktober daarentegen is de datum voor een lokaal Valenciaans festival. Día de Sant Dionís is een dag waarop de patroonheilige wordt geëerd en waar traditioneel marspein fruit geen ongeziene lekkernij is.

Niet te missen

Wie aan Valencia denkt, denkt aan paella. Deze lokale variant is een niet te versmaden versie van de Spaanse schotel. Wie eerder dorst heeft van de warme temperaturen moet zeker eens Horchata de Chufa proberen, een melkachtige drank gemaakt van aardamandelen. Afsluiten van een maaltijd kan met Fartons, een cake gemaakt met gist. Qua prijs moet je alvast niet vrezen want een middagmaal is een stuk goedkoper dan in Nederland. Aantrekkelijke plaatsen in de stad zijn de Mercado Central en Mercado de Colón, twee overdekte art decohallen.

Verplaatsen in de stad

Vanaf de luchthaven is zowel de metro als de bus een optie om het stadscentrum te bereiken. Deze brengt je voor zo’n vijf euro in een half uur in het centrum. De bus is een goedkopere maar iets langdurigere optie. Naast het openbaar vervoer is de fiets een manier om je doorheen de stad te verplaatsen.

Informatie over de vlucht Weeze - Valencia
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Weeze - Valencia
  • Afstand: 1442 km
Topvliegroutes